|
|
|
|
|
|
|
Pricu o zaveri vatikana, kominterne, cionista i masona, protiv srpskog nebeskog naroda plasiraju iskljucivo retrogradne-kvazipatriotske, i sto je najgore profasisticke struje, najglasnija je naravno tzv. SRS. A svi oni su primitivni satro tradicionalisti zadojeni ksenofobijom i mrznjom, i kao takvi su cak i javno protiv bilokakvih zapadnih integracija, i upravo su oni protiv zajednistva evropskih naroda.
EU je nastala po modelu SFRJ, i sve dok narodi i narodnosti nisu izrodili ``vodje`` to je bila prihvatljiva opcija.
Ona krezava polupismena banda sa Gazimestana `89. u milionskom broju sto je izasla da pozdravi novog srpskog Vozda, je jos jedan u nizu dokaza da je ***** srpskom narodu vodja potreban, i kult licnosti u svesti prosecnog ruralnog Srbina ce uvek biti prisutan. |
|
|
|
|
Ne, nego ce da se ucrvaju bez nas, vole nas ne zna se, svoje drzave i veru bacaju pod noge svima samo da nam se dodvore....
Opet IDIOTIZAM!!!!
ne vole nas i prirodno je da nas ne vole, i HVALA im na tome, ne zelim da nas vole...
A tebi ako se dopada, menjaj veru, drzavu i sta ja znam sta imas jos da menjas.....
Ja ostajem ovde...