Pogledajte jednu poruku
Old 10.12.2006, 01:41 PM   #8
_Anna_

_Anna_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Godine: 25
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _Anna_

domisljati mali vragolan

ja sam bati sa godinu dana mojih zabola makaze u ledja, iznervirao me...nisam znala sta to znaci...ne secam se da sam dobila batine i toga, al mi i dan danas prepricavaju to i prebacuju.

tukla brata zamrznitim delom zecetine.

razbila dve arkade u osnovnoj jednu u 5 razredu jer me lik gurnuo, pa sam njegovom glavom pokusala da provalim oramar, a druga kad smo igrai fudbal, greskom sutnula njegovu glavu mesto lopte, legao i obgrlio loptu, ko ga sisa!

Sa tri godine se popela sa jos nekim klincima na drvo na moru, ispod stene i staklo (stariji klinci porazbijali), ja predvodnik klatim se na zadnjoj grani, majke histerisu mole nas da sidjemo, a ja ih gadjam sisarkama.

Deda pokusavao da me skine metlom sa lipe u selu, isto se klatila na vetru na zadnjoj grani, pa nije mogao da me dohvati, pa sam ga ucenila da cu da sidjem ako ode u selo i kupi mi sladoled "kremisimo" jagoda, vanila...kupio, ja sisla i pojela...

kuci dovlacila bube stalno u teglama, vukla zmije i ganjala ih vilama, przila na vatri..debil..jadna stvorenja

mami koja se plasi paukova (ali samo paukova) donosila redovno i bacala na nju...itd