- pad sa sljive, pri cemu sam razbila glavu, jer sam istom probila krov neke stracare koja je bila ispod i naprsla mi 2-3 rebra.
- razbila sam glavu komsiji, tako sto sam u grudvu snega ugurala kamen i pogodila ga pravo u celo.
- u sveopstoj tuci sam sestru ugrizla za butinu i otkinula joj parce mesa. Ni dan danas ne moze da nosi ultra-kratke mini suknje.
- polomila sam devojci nos na rukometu. Pesnicom.
- od 1. do 3. razreda sam naplacivala domace zadatke svojim drugarima iz razreda. Dva najskuplja predmeta su bili srpski jezik i kultura izrazavanja i matematika. Obicno su oni meni davali svoju uzinu u zamenu za domaci, a ja sam im tu uzinu na pauzama naplacivala tj. otkupljivali su je nazad. Moj posao je naprasno prekinut, kada su se sve majke jednog dana pojavile kod moje keve, a ja dobila batine.
- Pri igranju fudbala (ja bila golman), padne konstrukcija gola na mene, udari me po ramenu, naprsnu mi sve koske, zatim mi padne na koleno i "putem prekreta" mi slomi 2x butnu kost. 9 meseci gipsano koristo + 10 meseci rehabiliticaje + josh jedna operacija = 2.5 godine bolnice.
- bacanje macke sa 4 sprata u smislu testiranja izreke :"macka se uvek doceka na noge".
- u 5. razredu sam drzala monopolo OHO lepka. Otkupim sav lepak iz radnje u skoli, zatim onima koji duvaju lepak za vece pare prodajem, a oni, koji to koriste za OTO, za manje para. (Prodavacicu lepka sam "podmicivala" jajima ili ostalim domacim proizvodima, a onda sam pocela da je ucenjujem, jer sam saznala, da spava za direktorom skole, koji je bio ozenjen ludom hemicarkom, extremno ljubomornim stvorenjem.)
- Piraterija. Moji su oduvek imali brdo narodne muzike, a vecina iz skole slusala to. I dok sam ja uzivala uz Nirvanu, njima sam presnimavala narodnu muziku i prodavala...
..........ne znam koliko toga ima.... :D