Pogledajte jednu poruku
Old 19.07.2008, 06:13 AM   #327
pekicar1

pekicar1's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 25.03.2008
Godine: 49

Citat: Autor citiranog posta ivan50
View Post
Moj odgovor je nikad! Ili za jedno 20-tak godina pa ni tad.
Mi smo čudan narod ' Jedna struja želi da srbija na častan i normalan način zauzme svoje mesto u zemljama evropske unije , dok druga strana opstruiše taj rad i forsira podanički odnos , odnosno ispunjava želje i namere i sprovodi interese pojedinih zemalja evrope pa i na račun same Srbije ! Još na početku raspada Jugoslavije sve zemlje E.U. su podržavale , finansirale i pomagale separatizam u Jugoslaviji a to je jedino moglo da se uradi na račun Srbije , jer jedino je Srbija imala ulaganje pri formiranju Jugoslavije u odnosu na druge narode ! (državnost , zlato , žrtve i pobedu u 1 svetskom ratu i največu žrtvu a to je odabir da se stvori jugoslavija mesto Velike srbije koja je zaista bila realnost ) Koriščeno je mnogo laži , prekršenih zakona i ustava od strane tih zemalja : Pijaca Markale - LAŽ , Klečak- LAŽ , potkovica.LAŽ , ITD. Evropa je lepo rekla : Kosovo nikada više u Srbiji , Srbi zaboravite kosovo i sl. Sve što le zadnjih 20 godina radjeno od strane Evrope i Amerike išlo je na štetu Srbije I ŠTA MI DA OČEKUJEMO OD TAKVE EVROPE ?
pekicar1 nije na forumu   Odgovori sa citatom