Pogledajte jednu poruku
Old 18.07.2008, 02:36 PM   #294
Hasic

Hasic's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 17.05.2008
Godine: 54

Citat: Autor citiranog posta opvaiop
View Post
Kakav sovinizam pa on vas sve vreme naziva srbima a vi to poricete. .
A ako nećemo da budemo Srbi onda Šešelj počne zagovarati "zahrđale kašike"ili kako
onaj reče u Srabrenici : "Osvetili smo se dahijama...(zamisli 200 godina posle prvog
Srpskog ustanka).
(Vic;
Pijan čovjek u kafani viče:"Ja sam Kraljević Marko..
Skoči Huso iza susjednog stola i tog pijanca ubode više puta nožem..
Šta to uradi Huso ?
- Pa on je Marko Kraljević i ubio je našeg Musu Kesedžiju...
- Budalo pa to je bilo prije 500 godina..
-Ja jučer sazno..(niko ne reče onoj budali kada su dahije bile)

Citat: Autor citiranog posta opvaiop
View Post
K. Ja vam priznajem da niste srbi jer vam to vise odgovara ali gde je tu sovinizam kada poticete od istog naroda..
Ne poričem da imamo slavensko porijeklo ali srbija negira Bošnjaštvo kao naciju jer nema Bošnjaka nema ni Bosne i Hercegovine rado bi Srbija htjela da se ponovo izjašnjavamo kao Muslimani (pripadnik islamu) jer nema zemlje Muslimanije.
U Austro Ugarskoj bila je BiH i bili su Bošnjaci.Dolaskom(Proširenjem) Kraljevine Srbije i nastankom Kraljevine Srba.Hrvata i
Slovenaca Srbija nagovještava koje teritorije želi ne spominju se Bošnjaci, Hercegovci,Crnogorci,Makedonci a pogotovo
Vojvođane i Albance..(imaju Slovenci a nema Crnogoraca) . U NOB-u ZAVNOBiH-om produžava se život BiH ali kao
države ravnopravnih naroda(dokaz da je Načertanije duboko zaživilo).Ustavom FNRJ je država pet naroda ponovo
nema Bošnjaka i još nekih. Kada muslimani počinju tražiti jednakost i ravnopravnost što im ustav garantuje a ne želeći da se
opredjeljuju kao Srbi ili Hrvati i time povlače granicu kroz BiH a kako su politički naivni bez uputa sličnih "Načertaniju"
pristaju na podvalu da šestu baklju u grbu SFRJ čine Muslimani- nacija koja se nemože vezati ni za jednu državu na
kugli zemaljskoj. Muslimanskim, nazovi , intelektualcima trebalo je trideset godina da svate tu podvalu.Kako narod kaže
da im dođe iz guzice u glavu.

Šešelj je uporan kada Bošnjake naziva Srbima a nije toliko uporan da Crnogorce i Makedonce naziva Srbima a mnogo
su im bliži, svatio da ovi ne daju svoje države a BiH pod naletima(veliko državnim projektima) sa dvije strane la(h)ko može
nestati.Pa granica ne mora biti Kavlobag -Kavlovac -Vilovitica zadovoljio bi se i granicom Vlbas-Neletva(sporazum
iz 1939.g.)
Pročitaj u uvodnom dijelu "Načertanija" gdje piše da Srbija neće ostati u svojim granicama..,

Poslednju izmenu radio/la Minea: 18.07.2008 u 07:48 PM. Razlog: Spajanje postova...
Hasic nije na forumu   Odgovori sa citatom