Ali u celome svetu se sve prisluskuje i sve motri, to je problem i obelezje novog svetskog poretka. Ide ceo svet ka tom zigosanju, tu nema sta. Ja vec rekoh koliko se gnusam svega toga, globalizacije, vladavine 'ljudi iz senke'... Svet i jeste MATRIX, i sve ce gore biti. Ovde gde zivim cim izadjem na ulicu, snima me 40 kamera najmanje, od trenutka kada krocim iz stana, a snimaju me verovatno i u stanu. Prate se svi telefonski razgovori, i ukljucuju spec. sluzbe cim se u razgovorima pomenu neke od reci koje izazivaju sumnju. Terorizam je smisljen da nas drzi u strahu, drzeci nas u strahu, otimaju nam pare za zivotno osiguranje. Svuda je to isto i nema veze sa srpskim rodom vec sa ljudskim rodom uopste. Mozemo ako oces da se prebacimo na drugu temu o teorijama zavere, gde cu prva priznati da sam apsolutno sigurna u sve to o cemu pricas, i zigosanje i sve. Ljudski je rod samo prividno slobodan, i jedina je sloboda sloboda duha. I oko demokratije isto, demokratija je najjaci i najubedljiviji nacin kontrole. Ovo o cemu sam ja pricala, vezano za Sekija je nesto sasvim drugo, tj, moje misljenje o njemu kao politicaru. A sto se tice svetskog spijuniranja, i ovde nas prate sta pricamo, na zalost!