|
Citat: Autor citiranog posta hasić |
|
|
|
|
|
Nisam više siguran jesili oficir ili sveštenik...:confused: |
|
|
|
|
Ne, sada se bavim informatikom ali mi to ne smeta da duh svoga naroda pogledam i kroz njegovu kulturu i odrzavanje tradicije. Da drago mi je sto sada mogu da odem u crkvu da zapalim svece za zive i pokojne, sto mogu da slavim krsnu slavu i da na njoj okupim sve prijatelje da se druzimo uz koju casu vina i neki riblji specijalitet. Drago mi je sto mogu duh svoga naroda da disem punim plucima.
|
Citat: Autor citiranog posta hasić |
|
|
|
|
|
Nisam ja rekao već tako sam svatio.Termin "nebeski narod" nisam ja smislio.
Nikad mi nije smetalo ako je čovjek nacionalista-nacionalno svjestan.voli svoju naciju,
radi za dobrobit i odbranu svoje nacije itd nikada nisam voljeo šoviniste-nacionalna
netrepeljivost ili mržnja drugih nacija. Ovaiop ti si prama mom sudu pozitivni nacionalista
(ovo je moj termin) koji bi dao sve za svoju naciju (Srbe i Srbiju) samo ne mogu da svatim
da ti nemožeš da zapaziš u Šešeljevim izlaganjima veliku dozu šovinizma ,ne samo prema Hrvatima i Bošnjacima već prema većini svjetskih naroda.Sam Šešelj nije u Hagu zbog
odbrane Srbije već zbog verbalnog ugrožavanja drugih.Sam si zaključio da se on govorom
savršeno služi. |
|
|
|
|
Kakav sovinizam pa on vas sve vreme naziva srbima a vi to poricete. Ja vam priznajem da niste srbi jer vam to vise odgovara ali gde je tu sovinizam kada poticete od istog naroda. Drugo mrznja prema amerikancima nije sovinizam nego mrznja prema svetskom policajcu, a mrznja prema nemackoj ti je dovoljna samo ako se setis Kragujevca. Tu nema nikakvog sovinizma tu ima samo nerazumevanja onog sto on prica jer jedino sto izgleda pamtite su njegove ilustrovane Krilatice i reske zajedljive upadice.