Pogledajte jednu poruku
Old 07.07.2008, 12:32 PM   #114
lilars

lilars's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 23.04.2008
Godine: 52

Citat: Autor citiranog posta yeca
View Post
Odakle ti ikakvo pravo da ti opominjesh bilo koga na ovom forumu? Mozes ukazati nekom da nije upravu, ali da opominjes teshko. Imamo administratore i moderatore koji su zaduzeni za to.

Ti prvi bi mogao da spustis loptu, jer po tvojim postovima mislis da si uvek upravu, a razmisli da li je tako. To sto si poreklom Albanac ne znachi da sve znash o njima, kao sto ni ja ne znam sve o svom narodu.

I ne morash sve vreme da stajesh na stranu jednih, jer ako si iole pametan onda znash da ne postoji totalno dobro, a ni totalno zlo. Poenta: ni Albanci, a ni Srbi nisu cvetjke i bilo je sranja sa obe strane i mislim da je to POSLEDNJA rechenica (sasvim dovoljna) da skontate i da se vratite na temu a to je: POREKLO ALBANACA, a ne DELA ALBANACA.
Yeco,
Od male pauze,m pa opet na ovoj strani. Mislim da nije nikome teshko da cuje neshto od mene, iako znam da ne mogu da pogodim sve, ali rekao sam i prije, da ovde forumisti daju svoja mishljenja kako znnaju.
Vi ste mi rekli da ja moram prvi da spustim lopti i da nastavim sa dialogom. ja se slazhem sa ovom ali ne znam kako da spustim tu loptu, u stvari nije mi jasno na shta vi mislite kad kazhite to. kako znam i na beogradskom universitetu postoji jedan smer gde se uchi i studira albanmski jezik.. sada ne znam, ali prije je bilo dosta profesora srpskog naroda koji su bili interesovano za nash jezik i kulturu. Pa i vuk karadzich vash cenjeni reformator inetresovao za neke albanske narodne [pesme i ona je dao neeke paralele uporedivshi te iste pesme od jednog jezika na drugi. Tak po meni treba svaki pojedinac bilo koje strane da primenjuje iste metode i da da svoje prirodne mishljenje o svim pitanjima koga muchi i interesira. ne znam da li sam bio jasan ovde, ali u buduche puisati malo pazhljivo i razumno, lilars
lilars je trenutno na forumu