|
Citat: Autor citiranog posta yeca |
|
|
|
|
|
Odakle ti ikakvo pravo da ti opominjesh bilo koga na ovom forumu? Mozes ukazati nekom da nije upravu, ali da opominjes teshko. Imamo administratore i moderatore koji su zaduzeni za to.
Ti prvi bi mogao da spustis loptu, jer po tvojim postovima mislis da si uvek upravu, a razmisli da li je tako. To sto si poreklom Albanac ne znachi da sve znash o njima, kao sto ni ja ne znam sve o svom narodu.
I ne morash sve vreme da stajesh na stranu jednih, jer ako si iole pametan onda znash da ne postoji totalno dobro, a ni totalno zlo. Poenta: ni Albanci, a ni Srbi nisu cvetjke i bilo je sranja sa obe strane i mislim da je to POSLEDNJA rechenica (sasvim dovoljna) da skontate i da se vratite na temu a to je: POREKLO ALBANACA, a ne DELA ALBANACA. |
|
|
|
|
Yeco,
Od male pauze,m pa opet na ovoj strani. Mislim da nije nikome teshko da cuje neshto od mene, iako znam da ne mogu da pogodim sve, ali rekao sam i prije, da ovde forumisti daju svoja mishljenja kako znnaju.
Vi ste mi rekli da ja moram prvi da spustim lopti i da nastavim sa dialogom. ja se slazhem sa ovom ali ne znam kako da spustim tu loptu, u stvari nije mi jasno na shta vi mislite kad kazhite to. kako znam i na beogradskom universitetu postoji jedan smer gde se uchi i studira albanmski jezik.. sada ne znam, ali prije je bilo dosta profesora srpskog naroda koji su bili interesovano za nash jezik i kulturu. Pa i vuk karadzich vash cenjeni reformator inetresovao za neke albanske narodne [pesme i ona je dao neeke paralele uporedivshi te iste pesme od jednog jezika na drugi. Tak po meni treba svaki pojedinac bilo koje strane da primenjuje iste metode i da da svoje prirodne mishljenje o svim pitanjima koga muchi i interesira. ne znam da li sam bio jasan ovde, ali u buduche puisati malo pazhljivo i razumno, lilars