Pogledajte jednu poruku
Old 04.07.2008, 05:55 PM   #36
Search

Search's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 13.02.2008
Godine: 45
Pošaljite poruku pomoću ICQ-a korisniku Search Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Search Pošaljite poruku preko Yahoo korisniku Search

Citat: Autor citiranog posta qwert
View Post
Naravno da nas je manje,ali ne lezi ni sva odgovornost na muskarcima.Tv emisija je bila dobra (cim je se jos uvek secam),ali ne bih bas ni da toliko davim sa statistikom i raznim brojkama.Istina je da je malo zena na rukovodecim mestima,a i kad dobiju to mesto manje su placene od muskaraca na istoj poziciji.Ne moze se preko noci promeniti nesto sto je godinama ulazilo u svaku poru drustva.Mene pomalo nervira to sto se niko ne trudi da poveca broj zena.Sta nam vredi da raspravljamo o toma,ako vec sutra kada budemo mogli da napravimo izbor taj izbor donesemo na osnovu predrasuda.
Svest svakako treba da se menja,to stoji,ali i zakoni koji su puni rupa, pa su moguće razne malverzacije u tom smislu.Ne treba da se baviš statistikom da bi sve ovo znala,dovoljno je samo da se okreneš oko sebe..ovo sam postavila da bi možda stvari bile jasnije..
Ko to misliš treba da poveća broj žena?Suština priče je, da se stvari neće značajno promeniti(kao i mnogo godina do sada) ako žene ne budu shvatile, da same moraju da ''zasuku rukave''.