Sudcko vece je rizikovlo sve ovoga puta. Nije potrebno posedovati iole inteligencije da se uoci uzbuna u sudskom vecu kada nisu dobili zadovoljavajuci odgovor. Izgleda da jos neko cita moje komentare a ne vidim da iko vise dodaje komentare i to duze vremena. Neko je nagazio sudsko vece i to veoma zustro jer samo sto nisu zaplakali od ovog lazljivca. Pa ne treba biti nikakav psiholog da se shvati da je ovaj svedok obican sarlatan koji izmislja svasta i drzi se neke tupave price. Resio covek da svoju uobrazilju unovci. Sudko vece je na sve nacine u sedam ili osam pokusaja trazilo od tupavog bezobraznika da imenuje Seselja za krivca dogadjaja koji se nikada nije odigrao.
Ovaj se je verovatno povredio nekim nesrecnim slucajem (nije oruzje za svakoga).
U lazi su kratke noge a ovaj je verovatno morao da odgmize iz sudnice. Scenario koji je izneo je smesan verovatno i somalijcima. Ako se nevaram to je svedok vs1064. Da je onaj covek kojim slucajem preziveo sve ono sto prica on to nikada nebi mogao da kaze pa cak ni pijan. Neznam da li koristi neka sredstva ali mi se u najmanju ruku ucinio naduvan ili pripit, pijan ili sto je vrlo verovatno pobegao iz neke ludnice.
Moj pradeda je ucestvovao u I svetskom ratu i sta god bi pricao iz tih vremena bilo bi samo komentarisanje odredjenih poteskoca uz izjave tesko shvatljive mudrosti. O samim teskim borbama i dogadjajima bi pricao samo kao usput, i kao da zeli da ih zaboravi.
Njegovog sina, mog dedu su za vreme II svetskog rata bugari izvodili na streljanje. Nikada nije pricao o samom cinu postavljanja za streljanje, komande streljackom vodu ili mestu na koje su ga odveli da ga streljaju. Pricao je u stvari o nekoj tada vec babi Staniji koja ga je spasila streljanja. Samo igrom slucaja je ovaj bio seoski mangup, pa je malo sarao selom i tu Staniju u nekim drugim okolnostima sretao pre rata. Za vreme rata je krio partizane i ubili su mu rodjenog brata. Ta prica o baba Staniji koja je dolaskom nemaca pocela da se vidja sa nemackim oficirima i tako poznanstvom sa neprijateljem spasila mog dedu, govori mnogo. Ovaj vs kojigod da mu je broj ne da laze nego mu je scenario sa Pulicera.
1. prostrelna rana od merka 7,62mm kroz kuk nije smrtonosna ali se sa tom ranom ne pesaci nekoliko kilometara sam i da te niko ne primeti (stelt tehnologija za ranjenike)
2. Vise od 12 sati bez previjanja samo kompresija rukom kroz drugu prostrelnu ranu - kroz plecku.
--da pojasnim -- ranjen mi jedan borac u toku jednog okruzenja: kuglica rucne bombe mu se zabila u plecku. U normalnom stanju ljudsko srce moze da izbaci mlaz krvi u visinu do 10m. Kada adrenalin radi krv siklja iz najmanje ranice u takvim mlazevima da je skoro tesko sa dva kompresivna zavoja zaustaviti krvarenje.--
Ukratko ovu izmisljotinu pas s maslom ne bi mogao da pojede.
3. Kratki rafal iz automatske puske mora da opali dete da bi od 3-4 metka mogao slucajno da pogodi samo jedan i to ranjavajuci. Pa to je talijan koji treba da ide u Las Vegas.
Sto se tice sudskog veca, ocigledna uzbuna da dobiju odgovarajuci odgovor od svedoka a to je da su seseljevci i cetnici dve totalno izdiferencirane i lako uocljive paravojne formacije koje su pod komandom Vojislava Seselja. Odatle bi moglo da se kalkulise i da se odrzi optuznica. Dakle tribunal je pokazo pravo lice, tuzilac je zamalo zaplakao kada je ova budaletina od svedoka ponovo uskocila sama sebi u usta. Dakle ovo sad mediji moraju da proprate zestoko jer se tribunal u stvari ponasa kao kadija.
Dodajmo i to da je pojam cetnik - stotnik - pripadnik elitne jedinice kraljeve garde.
pa pogledajte danas pripadnike takvih jedinica. to su dresirani psi koji su zivot posvetili necemu sto veruju ili nicemu i to je njihov nacin zivota. Ko je imao prilike da vidi Gadafijevu licnu gardu shvatice da se pogled onih naizgled privlacnih zena ne razlikuje mnogo od pogleda nekih faca na C odeljenju Gornje Toponice kod Nisa. Normalno je da su se takvih svi plasili od kada postoje.
Ovaj pojam - cetnik - se kroz citavo ovo sudjenje provlaci kao sinonim za bradate pijane i krvozedne srbe.
Drugo, u prisustvu jedinica JNA i TO sve jedinice su nuzno morale da se potcine jedinstvenoj komandi. Teski uslovi jesu bili ali se je sve znalo ko sta radi i ko kad ima koje obaveze i duznosti.
Da vidimo i ko je kroz srpsku istoriju nosio cin vojvode. Pa to su bili ljudi koji su strategiju imali u malom prstu sa natprosecnom inteligencijom veoma stabilni da su im ljudi davali skoro natprirodne osobine. Ljudi koji su zivot posvecivali odbrani otadzbine.
Samo je lepo zvucalo zbog prinadleznosti koje su uzivali.
Cetnici nisu kukavice koje pucaju u nenaoruzani narod i to u prisustvu vojnika JNA koji su tu samo nemi posmatraci.
Na kraju potvrdjuje se moja teza da mi nazad medju srbe ne trebaju ovi poturceni.
Neka se oni lepo klanjaju Alahu, nek se sunete i ne jedu prasetinu ali nazad u pravoslavlje mi ne trebaju. Ne mrzim nikoga ali ne volim da me cackaju. Ja nisam cetnik niti bih to ikada mogao da budem. Drago mi je sto je Vojislav Seselj vrlo lepo skrenuo sudjenje na optuznicu. Potrebno je samo malo eufemizma prilikom zajedljivih upadica i bicemo svedoci nemoci do placa ovih kadija koji pljuju po srpstvu i citavom svetu govore da smo gori od kanibala. Ali su zato zastitili populaciju koja je nepismena i jos uvek zivi u rodovskim zajednicama.
|