Pogledajte jednu poruku
Old 16.06.2008, 10:00 AM   #111
maslow

maslow's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 16.11.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku maslow

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post
Kako moze klima i podneblje nekome da promeni boju koze i boju ociju?

Ispada da kada bi ziveli crnci u Rusiji, da bi svi oni kasnije postali manje crni ili bi pobeleli od hladnoce. To prosto ne moze da bude.
Pa naravno, potrebna je genetska promjena.
Zašto Romi nisu pobjelili, sorry ali u toj teoriji o Indiji ispada da su Srbi nastali od "Cigana".
Sve price o starim tekstovima u kojima se spominje ime koje u sebi sadrži "SRB" su falsifikati jer stara pisma nisu bila fonetska.

Porijeklo Hrvata se s Iranom ne zasniva na topografsklim pojmovima nego na genetskloj sličnosti.
Tu sličnost su bez analize DNK otkrili još davnih 30-tih godina njemački nacionalisti.

Ja mislim da se sve teorije o seobama Slavena baziraju na povjesnom fasifikatu Porfirogenita.
Genetičari ne mogu potvrditi ovu teoriju. Dominantni gen Hrvata potječe s Dinarida i jadranskih otoka. (Ovamo su mogli dospjeti i kao grčki robovi čime se može objasniti genetska veza s Irancima) Europa je bila nenastanjena od zadnjeg ledenog doba. Jadran je bila plodna ravnica na kojoj su živjeli narodi dinaridsko genetske grupe. Kako su se ledenjaci topili nivo mora se podizao pa se ovi narodi seobom i prirodnom reprodukcijom šire prema nenastanjenom sjeveru u dva smjera: jedan prema panonskoj nizini, a drugi prema srednjem Balkanu (kosovo). Asimilacijom drugih kutura mjenjao se jezik, pa Hrvati i danas imaju 20-ak dijalekata. U 7-mom stoljeću zaposjedaju cijelu zapadnu Panonsku nizinu, ali ne prelaze Dunav. U 9-tom stoljeću ih osvajaju i asimiliraju Avari. Današnji Mađari imaju mongoski jezik, ali genetski su podjeljeni Dunavom na Slaveno-dinaride i Rumune. Mongoski gen je zastupjen s manje od 20%. Zašto Mađari ne ličle na Mongole. Dok ovo nije bilo potvrđeno uvijek sam se čudio zašto su Mađarice zapadno od Dunava mnogo ljepše od onih na istočnoj strani.

Poslednju izmenu radio/la maslow: 16.06.2008 u 10:03 AM.
maslow nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: