Vozio „mercedes“ pod dejstvom alkohola
U teškoj saobraćajnoj nesreći, u nedelju po podne, na pružnom prelazu u selu Jagnjilo u blizini Mladenovca, nastradali su mališani Marija (11) i Viktor (9), dok se lekari Urgentnog centra bore za život Mališe (36) i Biljane (30) Popović koji su u komi.
Kako prijatelji kažu, četvoročlana porodica Popović vraćala se sa seoske litije. Kako pružni prelaz nije obeležen, a nema ni rampe, Mališa nije uspeo da zakoči i izbegne voz. Crni teretnjak je svom snagom udario „mercedes“, u suvozačevu stranu, gde je sedela Biljana. Iza nje bili su Viktor i Marija. Od siline udarca, voz je povukao automobil pod svoje točkove. Marija i Viktor preminuli su u bolnici u Smederevskoj Palanci odmah po prijemu.
Mališa Popović (36), koji je u trenutku nesreće u automobilu vozio decu Mariju i Viktora i suprugu Biljanu, kako saznaje „Alo!“, bio je pod dejstvom alkohola. Prema rečima lekara Urgentnog centra, juče je došao svesti, ali kada je čuo za tragediju, pao je u komu.
- Ne znam kako će Mališa podneti taj bol. Živeo je za njih. Čuo sam da se posle nesreće oporavio, ali čim je saznao šta je bilo sa njima, stanje mu se pogoršalo - priča nam Dejan, Mališin rođak.
Alkohol je naplatio danak nesavesnom ocu...ako se oporavi..treba živeti sa tom krivicom???
Izor:Alo