|
|
|
|
|
|
|
Neverovatno koliko se neznanje ispoljava kod ostrascenih diskutanata. Ili je to slucaj sa novim neinformisanim generacijama. Da pomenem samo nekoliko detalja. |
|
|
|
|
Sad kad procitah ceo post.... Ne znam ko je u stvari ovde ostrascen.
|
Citat: |
|
|
|
|
Naseljavanje Albanaca na KiM. Izmisljena prica. Njihovo naseljvanje na KiM je otpocelo sa velikom seobom Srbalja pod Arsenijem III i docnijim iseljavanjem. Zatim, KiM su Albanci naseljavani u toku dva svetska rata. Dakle, vecina stanovnika Kosova su bili Albanci jos od davnih vremena. Iseljavanje Srba je nastavljeno i pod Titom, ali onda je zemlja kupovana od strane Siptara i do deset puta skuplje nego u drugim delovima Jugoalavije. Malo statistike ne bi skodilo. |
|
|
|
|
Koliko se ja secam, Tito je posle rata zabranio Srbima da se vracaju na Kosovo ? Drugo, tokom istorije se vidi konstantno nasilje nad Srbima koji su tu ziveli i njihovo stalno iseljavanje. Sta je Tito radio da spreci nasilje nad Srbima i spreci njihovo iseljavanje dok je bio na vlasti ? Zasto su granice bile otvorene prema Albaniji ? Zasto su Albanci nesmetano naseljavali Kosovo za vreme Tita ?
Sta je Tito ikada uradio dobro za Srbe ?
Zasto su posle 2.sv.rata komunisti unistili Jasenovac i zasto je oprosteno 700.000 ubijenih Srba od strane Ustasa ? Zbog sacice Hrvata koji su se borili u NOB-u ? Zasto su unisteni dokazi u logorima ? Zasto je Hrvatima zaboravljeno da su Ustase ? Danas opet pokazuju u Zagrebu da nisu nista drugo nego to, zar ne?
To sta je Tito ucinio za Srbe , mozemo da vidimo po tome sto Srba vise gotovo da nema gde god je bilo prisilno uspostavljeno bratstvo i jedinstvo. A narocito ih nema tamo gde je pobratimio i ujedinio Srbe sa svojim najvecim koljacima tj Ustasama. A nema ih ni tamo gde ih je pobratimio sa Albancima.
Mozda treba da zahvalimo Titu za to bratimljenje, ali ipak sam cula prekjuce Hrvate kako i dalje pevaju ''Kolji kolji Srbina'' u centru Zagreba, Albanci su ih vec poklali a uz to povadili organe, tako da - ipak ne ?