Pogledajte jednu poruku
Old 01.06.2008, 05:41 PM   #107
cilm

cilm's Avatar

Status: Banovani Član
Korisnik od: 23.05.2008

yeca, Shadowed,

на основу твог коментара о будалама много тога си рекла, јер уобичајено људи констатују нешто и некога! полазећи од свог становишта сагледавања, зато сматрам да као модератор би требала да ме поштедиш твојих осећаја и визија!;- ХВАЛА!

што се тиче штива које си преписала; јасно је до ког нивоа је твоја упућеност у науку!,-управо што је рекао Shedoved!, за основне школе!,-а што је штиво које вас неколико дискутаната веома добро познаје!,-а нажалост од којег нисте мрднули даље!, већ преностите које какве чланке рекламирајући себе са својим интелектом!(?...)
на жалост!, сматрао сам да можете и размишљати мимо тог вашег интелекта!, АЛИ!..., изгледа да сте још увек далеко од слободног размишљања које вам може омогућити то ваше "знање".
након свега!; а како би након свих твојих интелектуалних, и "културних" испада требао ја да те градирам!?, али не функционишем на тим примитивним побудама!, па зато верујем да ћеш се сама пронаћи где припадаш!

зато да наставим:

за твоју информацију!; пронађи када су почели први експерименти такве врсте!, а онда би ми било веома драго да ме обавестиш кад све то успе!; али сигурно ђу већ пре тебе знати!

п.с. је ли на овом форуму модератори поседују културан и цивилизован ниво комуницирања са форумашима где ће их поштедети својих убеђења!??
cilm nije na forumu   Odgovori sa citatom