Pogledajte jednu poruku
Old 31.05.2008, 10:01 PM   #103
dollar

dollar's Avatar

Status: Moderator
Korisnik od: 23.12.2006
Godine: 22
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku dollar

@yeca
Koliko ja znam, postoje neke hipoteze o nastanku celije. Misljenja naucnika se pomalo razilaze na tom polju. Znam da su nukleotidi problem, jer ne znaju kako su tacno nastali. Poceprkacu malo po novijim radovima. Kada bi to bilo tacno.... mojoj sreci nema kraja :D

@cilm
Citat: Autor citiranog posta cilm
на основу тога што си навео, а и до сазнања које кружи у науци, шта смо добили?,-јесмо ли одговорили себи на наша питања која незнамо?
Verovatno necemo ni odgovoriti na SVA pitanja koja ne znamo. Ali u odnosu na period od pre 150 godina, znamo dosta vise.
још увек! а и за дуго време, ми ће мо копкати по Земљи тражећи неке доказе нечега и замајавати се илузорним теоријама!; међутим, ако се посветимо размишљању у проналажењу почетка живота, онда ће нам и ово садашње бити јасно!, а и много тога осталог!
Jel ovo jos nesto sto ti znas, a nauka ne zna? Pa ces ti naucnicima da objasnis, a oni ce da se uhvate za glavu? Jel ovo jos jedna stvar koju znas, ali neces da podelis sa nama?
зато кажем, Еволуција није чапркање из средине живота!, већ Еволуција је почела од првог момента ТАДА! кад се створио први живот у универзуму!
To kaze neko ko je o evoluciji procitao jednu recenicu. Sta reci...