|
Citat: Autor citiranog posta cilm |
|
|
|
|
да ли молекули и атоми(и остле честице,..) ,,раде,, у једињењима органске и неорганске материји?,- да ли је то живот?,-,,кретање,,честица?; ако!-што у ствари знамо! да су неорганска једињења у склопу функција органских једињења!,-па како онда можемо рећи да су неорганска кад без њих не би постојала ни органска материја?; зато ево нешто за размишљање, теби, и осталим научницима у њиховим наукама: КАДА ЈЕ И ПОД КОЈИМ УСЛОВИМА, ГДЕ, И НА КОЈИ НАЧИН ЈЕ ДОШЛО ДО ПРВОГ СЈЕДИЊАВАЊА НЕОРГАНСКЕ МАТЕРИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРОУЗРОКОВАЛА ПРВУ ОРГАНСКУ МАТЕРИЈУ У УНИВЕРЗУМУ?, И ШТА СЕ ДЕСИЛО ТОГ МОМЕНТА? КАД СУ НЕОРГАНСКЕ МАТЕРИЈЕ ПРЕШЛЕ-ФОРМИРАЛЕ ТУ ПРВУ ОРГАНСКУ МАТЕРИЈУ? |
|
|
|
|
Na pitanje ti je vec odgovoreno, ali.. prvo razgranici abiogenezu (nastanak prvog organizma) i evoluciju (razvoj od prvog organizma sposobnog za razmnozavanje do danas). Preporucio bih ti da procitas temu (kao sto svaki put preporucim) jer su neke stvari vec obradjene.
|
|
|
|
|
2. зар по твојим мишљењима Дарвин је скупио сву науку да би дошао на идеју еволуције?; НЕ! јер то је само његова идеја! без великог узимања у убзир и пратећих наука у том времену!,-а поготову што су имале веома шкрто научно знање.
3. а шта је Дарвин рекао?, и која је друго еволуционо откриће до данас заменило Дарвиново?,- јер још увек то важи! |
|
|
|
|
Kao sto je Shadowed rekao, proslo je mnogo vremena od Darvina do danas. I da, Darvin jeste rekao da je covek nastao od majmuna. No, sada znamo da to nije bas tako, mada vrlo je blizu.
Vezano za pitanje:
|
|
|
|
|
нисам приметио помак од тог великог напредовања, а можда је корисно да нам наведеш у чему је допринос тог напредка. |
|
|
|
|
Nisi primetio pomak zato sto nisi uopste upoznat sa onim o cemu se prica. Sta vise, to si i sam napisao:
|
|
|
|
|
ма ни једну књигу!, већ сам био сит Дарвинове "науке", па сам прочитао само једну реченицу! |
|
|
|
|
Nakon ovoga treba da nastavimo diskusiju?