Pogledajte jednu poruku
Old 29.05.2008, 10:01 PM   #92
cilm

cilm's Avatar

Status: Banovani Član
Korisnik od: 23.05.2008

dollar,

наводићу са бројевима одговоре на твоје коментаре:

1. да ли молекули и атоми(и остле честице,..) ,,раде,, у једињењима органске и неорганске материји?,- да ли је то живот?,-,,кретање,,честица?; ако!-што у ствари знамо! да су неорганска једињења у склопу функција органских једињења!,-па како онда можемо рећи да су неорганска кад без њих не би постојала ни органска материја?; зато ево нешто за размишљање, теби, и осталим научницима у њиховим наукама: КАДА ЈЕ И ПОД КОЈИМ УСЛОВИМА, ГДЕ, И НА КОЈИ НАЧИН ЈЕ ДОШЛО ДО ПРВОГ СЈЕДИЊАВАЊА НЕОРГАНСКЕ МАТЕРИЈЕ КОЈА ЈЕ ПРОУЗРОКОВАЛА ПРВУ ОРГАНСКУ МАТЕРИЈУ У УНИВЕРЗУМУ?, И ШТА СЕ ДЕСИЛО ТОГ МОМЕНТА? КАД СУ НЕОРГАНСКЕ МАТЕРИЈЕ ПРЕШЛЕ-ФОРМИРАЛЕ ТУ ПРВУ ОРГАНСКУ МАТЕРИЈУ?

2. зар по твојим мишљењима Дарвин је скупио сву науку да би дошао на идеју еволуције?; НЕ! јер то је само његова идеја! без великог узимања у убзир и пратећих наука у том времену!,-а поготову што су имале веома шкрто научно знање.

3. а шта је Дарвин рекао?, и која је друго еволуционо откриће до данас заменило Дарвиново?,- јер још увек то важи!

4. ма ни једну књигу!, већ сам био сит Дарвинове "науке", па сам прочитао само једну реченицу!; али још у основној школи сам (Биолошкој секцији, којој су присуствовали школски професори) представио, и потврдио!, да делфин је био копнена животиња!, а не риба, па тек кроз еволуцију је постао,.....итд,...и остале неке радове које сам имао,....; међутим након доста година Амерички археолози су пронашли фосил делфина са ногама!,...

5. БЕЗ КОМЕНТАРА ОСТАХ!!, али сада размисли добро шта си рекао!, и такав твој факт размишљања у које све гране науке спада?,.....и да ти постаде контрадикторан.

6.наведи ми та велика открића?! која су решила веома много нејасноћа у разним гранама науке, којој је помогла наша наука у откривању најситније честице коју знамо?

7.које су то непознате ствари које су капитално изменили наше сазнање и науку?, да смо кренули крупним корацима даље?

8.врати се на мој предходни коментар, на који си написо твоје одговоре, па га детаљно и поново прочитај са разумевањем.
cilm nije na forumu   Odgovori sa citatom