Pogledajte jednu poruku
Old 29.05.2008, 02:41 PM   #2
pahuljica*

pahuljica*'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 22.12.2006
Godine: 16

Citat:
5. Prema policiji iz Dalonege u Dzordziji, pitomac skole rezervnih oficira Nik Berena (20) izboden je na smrt u januaru od strane partnera pitomca Dzefrija Hofmana (23) koji je pokusavao da dokaze da noz ne moze da probije pancirnu jaknu koju je Berena nosio.

6. Silvester Bridl Junior (26) nastradao je u februaru u Selbivilu u Delavru, dobivsi opkladu sa prijateljima koji su tvrdili da ne moze revolver napunjen sa cetiri metka da stavi sebi u usta i povuce obarac.
8. Neodgovarajuci predlog, ali stavljen kao priznanje za trud? Cetvoro ljudi je povredjeno u lancu bizarnih dogadjaja. Seri Meler ima povredu glave prouzrokovanu letecim parcetom cigle, Timu Vegasu je dijagnostifikovan blagi oblik istegnuca vrata kao i kontuzija grudi, ruku i lica, Brajanu Korkoranu je pocepan obraz, a Pameli Klezik su odgrizeni kaziprst i srednji prst desne ruke. Meler je prateci svog muza na prvi dan posla, kao dodatak poljupcu za rastanak, pokazala muzu grudi. "Jos uvek nisam sigurna zasto sam to uradila", kasnije je izjavila. "Bila sam stvarno blizu kola, pa sam mislila da niko ne moze da vidi. Sem toga, nije trajalo duze od dve sekunde". Ipak je Tim Vegas, vozac taksija, to video izgubivsi kontrolu nad taksijem, koji je presao preko ivicnjaka i udario u ugao zgrade Dzonsonove bolnice. Unutra je Klezik, zubarski tehnicar, cistila Korkoranove zube. Od udarca taksija u zid je skocila, pocepavsi Korkoranov obraz iglom za ciscenje. Od bola on je zagrizao, odgrizavsi tako dva prsta sa Klezikove ruke. Melerova povreda prouzrokovana je komadom opeke odlomljenim sa zida bolnice.

12. U Francuskoj, Zak Lefevrije nista nije prepustio slucaju kada je odlucio da se ubije. Stao je na vrh visoke litice i vezao omcu sebi oko vrata. Drugi kraj konopca vezao je za veliku stenu. Popio je i neki otrov i zapalio odecu na sebi. Cak je pokusao i da puca na sebe u poslednjem trenutku. Skocio je i pucao iz pistolja. Metak ga je skroz promasio i presekao konopac nad njim. Umesto da bude obesen, pao je u more. Naglo kvasenje mu je ugasilo odelo i podstaklo ga da povrati otrov. Neki ljubazni ribar ga je izvukao iz vode i odvezao u bolnicu, gde je ovaj umro od - hipotermije (pothladjivanja tela).

(1) U Gatriju u Oklahomi, u oktobru, Dzejson Hek je pokusao da ubije stonogu iz svoje puske kalibra 22, ali je metak rikosetirao o kamen u blizini rupe i udario Antonija Martineza u glavu, prouzrokujuci frakturu lobanje.

(3) Pol Stiler (47) je u septembru zavrsio u bolnici u Andover Taunsipu u Nju Dzersiju, a njegova zena Boni je takodje povredjena od cetvrt stapa dinamita koji je eksplodirao u njihovim kolima. Dok su se vozikali okolo u dva sata ujutro, od dosade su zapalili dinamit i pokusali da ga bace kroz prozor da vide sta ce se desiti, ali su ocigledno prevideli da je prozor bio zatvoren.
Ne znam da li je ovo za smeh ili plakanje...
pahuljica* nije na forumu   Odgovori sa citatom