Dobro reche moj muz, ta shto je to napisala je garant neki zeshtji akrep, a sirota je, verovatno, poverovala glasinama da smo mi seljachine s brda, sirotinja koja nema ni za 'leb, pa kad je doshla i videla da nishta od svega shto je chula nije tachno, a pri tom i videla nashe devojke koje su prelepe...shvatila je jadnitza da od sexa koji je ochekivala sa balkantzima (sirovim mushkarchinama) nema nishta jer je takvu ruznu, nikakvu i iskompleksiranu niko ni pogled'o ne bi i da tje se, izvinjavam se na izrazu, kutji vratiti 'skupljenih nogu'.. Pa kad na sve to dodamo nash temperament, raspolozenje, i umeshnost uzivanja u zivotu kakav god da je, stvaaaaaaaaaaaarno joj nishta drugo nije ni preostalo nego da, kupetji ono malo (kaobajagi) 'ponosa' shto je gradjanin tamo neke zemlje 'na glasu', napishe gomilu lazi o zemlji u koju tje dotrchati mozda i za Exit... I ostatje ljubomorna i zavidna, balavetji na nashe momke koji netje hteti ni da se u prolazu 'ocheshu o nju', i zaviditje devojkama na izgledu koji ona nikad netje imati jer...Boze moj, natzija im je takva kakva je, u genima im je da budu i ostanu ruzni, al' 'CHISTE KRVI'!! Tzrkni od muke, eto ti bash. :o}}}}}}}}