|
Citat: Autor citiranog posta dollar |
|
|
|
|
|
Prvo odgovori Zulfikru 
Kazu kreacionisti o kojima smo pricali. Starost o kojoj pricaju varira, ali je od 6000 do 10000 godina. Neki su cak 'tacno' izracunali, racunajuci po Bibliji.
I da, logicno je to sto si rekao o starosti univerzuma  |
|
|
|
|
Nadam se da ti je jasno da ne zelim da kazem za sebe da sam kreacionista,niti evolucionista.Ono sto me zanima jeste istina u njihovim misljenjma,dokazima,teorijama itd.
|
|
|
|
|
|
Brzina svetlosti u vakuumu je konstanta i ne menja se. Mogu dati reference za naucne radove ako treba (a treba, samo da ih nadjem ). |
|
|
|
|
Hvala,nije neophodno
|
|
|
|
|
|
Posto i ovo ima veze sa kreacionizmom (btw, po njima VP nije postojao i izmisljotina je), odgovoricu kratko: Big Beng jeste cinjenica. Sacekajmo i eksperiment u CERNu  |
|
|
|
|
Zasto cekati eksperiment u CERN-u?Na osnovu cega kazes da je VP cinjenica,a i ja sam tako cuo?
|
|
|
|
|
|
Tamo si naveo sajt koji upravo uzrokuje zablude kod hiljade vernika sirom planete. |
|
|
|
|
Zasto?Kakve zablude uzrokuje sajt ,
Harun Yahya - An Invitation to The Truth ,posebno me zanima knjiga(a citao si je)) koja se moze snimiti na racunar "Podvale teorije evolucije"?
|
|
|
|
|
|
Ne postoji dokaz da je covek nastao od majmuna. Covek nije nastao od majmuna. |
|
|
|
|
Mislio sam da evolucionisti vjeruju i tvrde da je covjek postao od majmuna,zar nije Darwin u to verovao?Odakle ti sada pricas drugacije ;)?
|
|
|
|
|
|
Zulfikar, tu si poruku trebao da ostavis na onoj temi, a na ovoj da procitas onu sto je iznad tvoje trenutno |
|
|
|
|
Koju poruku,zasto u onoj temi?Koju da procitam?
|
|
|
|
|
|
Da, pronadjeni su fosili prelaznih vrsta. Izmedju koje dve vrste te interesuje |
|
|
|
|
Zasto pitas,mozes mi postom poslati fosil;)?
Cek, mi pricamo o zivim organizmima ili o kucama i sl?[/quote]
Ne moras kucu ostaviti,ostavi jagodu na 20 dana ne 20 godina,samo pazi,nemoj mene da krivis ako jagoda evoluira u kasasti vocni sok spojen slucajno sa bananom pronadjenom u kuhinji :wink:
|
|
|
|
|
|
|
Ovo ti bas i nema smisla, s' obzirom da je evolucija naucna teorija. |
|
|
|
|
Ma neznam puno o evoluciji,ali ako evolucija pripisuje stvari slucajnosti onda je to nagadjenje.
|
|
|
|
|
|
|
Ja vala odustvajem od ove rasprave. Jedna, manje/vise, ista prica je podeljena na nekoliko tema i sve pomesano. Mrzi me da toliko jurim ko je gde i sta pisao  |
|
|
|
|
Pa zar sada kada smo se malo sredili,evo ova tema nam je dovoljna za raspravu o pitanjima evolucije,nauke,kreacionizma :rolleyes: