Pogledajte jednu poruku
Old 17.05.2008, 05:39 AM   #16
bunny the ripper

bunny the ripper's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 12.11.2007

Citat: Autor citiranog posta Leptir
View Post
E ajd odmah da se svadjamo,posto imas stila! Ne bih nikad ni pricao-la sa njima jer uopste ne zelim da me uvedu u njihov zacarani krug kao mnoge,kao i tebe! Ja uopste ne pricam nikome iza ledja,mislim...A za tvoju konstataciju ja jesam razgovarao-la sa njima i nicim me nisu odusevili toliko posebno! A tebi svaka cast i pohvale sto verujes! I bas si neprijatan-a,mislila sam da su ovde ljudi nekih drugih pogleda na svet i da se sa njima moze drugacije pisati ,ali shvatih da bas i nije tako!
P.S." Nigde nisam pobrkao-la monahe i svestenike,a ti lepo razmisli pre nego nekome nesto napises!"
!?
Ne kontam ovo.

A ne vezano za to...Jel' sa tobom sve u redu? Zasto se toliko zivciras? Ja ne zelim da se svadjam, kritiku sam ti uputila iz prostog razloga sto vidim da nemas pojma o cemu pricas, tj. da se napljuvaO-LA po nekome, bez ikakvih dokaza da si u pravu - to se zove kleveta.

Tvoje ponasanje nema veze sa religijskim pogledima na svet, vec sa osnovnim vaspitanjem.

Uostalom, zasto se se uhvatiO-LA mene, da se samnom "svadjas", kad ima toliko drugih sa kojima mozes i lepse da razgovaras ili kako vec zelis. Ja ne cinim ceo ovaj forum, ima i drugih ljudi, i tvoj je izbor sa kim ces da pricas.

Od mene mozes da ocekujes sazaljenje (ali ne ono sa podsmehom) i pomoc kad god ti zatreba.
Dalja diskusija na ovu temu, sto se mene tice, je zavrsena.
bunny the ripper nije na forumu   Odgovori sa citatom