Draga nepopravljiva kumo!
Osvanuo je (ala ser*em, nije josh, al' svanutje..mrak je breeeee) (ovo mi Dushan diktira) i taj dan kada tjesh, KONACHNO...saznati shta tjesh dobiti na poklon (ne zaboravi da smo u finansijskom shkriptzu..nemamo shta ni da jedemo...kuvamo tzipele k'o Chaplin...ni masti vishe nema!).
E..pa kad vetj ne mozemo finansijski da se isprsimo, bar da TE okachimo ovde - besplatno je, pa tjesh, kuuuumo nasha biti u tzentru paznje tzeo dan, a mozda i vishe. Stripera ti nismo nashli (sad se kao vadimo), a Darko je netalentovan za rumbu, iako mu tango...paaaaa...i nije ish'o loshe. *keeeeeeeeeeeeeez*
Da nam budesh vesela, zdrava i osunchana, zgodna i lepa vetj jesi....eto...
SRETJAN TI KUMO RODJENDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
P.S. Obetjavamo da tjemo posetjivati Minicity na sledetjim lokatzijama:
-nepopravljiva
-Darkov (ne znam kako se zove, al' posetjivatjemo ga!)
-Sinishin (ne znam kako se zove, al' posetjivatjemo ga!)
-pahuljitzin (ne znam kako se zove, al' posetjivatjemo ga!)
-koga sam zaboravila? :o}
P.P.S. Ptichitzaaaaaaaa malaaaaaaaaaa i slatka si tiiiiiiiiiiiii (jes' da se ne rimuje, al' to je novokomponovanorodjendanska), chuva te Darko, a sa njim i miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
Volish da pevash i tvrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRrRrRRRrRrrrkutjeeeeeee sh i pravu stranu palachinke za mazanje uvek pronadjeeeeeeeeesh.....
Spava mi se...tjaoooooooo...
Pocheli smo da pishemo pre deset minuta...jbg...oduzilo se... :o}
Vole te, booona, tvoja kuma i kuuuuuuuuuum (ostav'tju ti poruku na sekretar'tzi, 'nako po bosanski, k'o shto volish bolan....et'...)
Nadam se da tjemo nesht' i ponet' kutji od tebe...mis'im za pojest', a moz' i za pop't..)
E da, a ko DUVA??????????????? Buahahahahahah
Poslednju izmenu radio/la razbarusenaBUVA: 16.05.2008 u 06:08 PM.
|