Pogledajte jednu poruku
Old 16.05.2008, 04:16 PM   #360
Nightfall

Nightfall's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 05.05.2008
Godine: 21

Citat:
Biće da ti se zbog ove izjave svi preci, čiji si ti jadni potomak, u grobu okreću.
Nemaju razloga. Mada hvala na komplimentu. U stilu je sa tvojim politickim opredeljenjem.

Citat:
Mnogo umniji i mudriji ljudi od svih nas danas su vekovima to isto Kosovo održavali u Srbiji. Čini mi se kao vrhunski bezobrazluk mišljenje nekog tamo Čedice da nam to Kosovo ustvari i ne treba.
Ako cemo tako mnogo mudriji ljudi od nas su ga vec jednom i izgubili. Pa smo ga opet ratom povratili posle 500 godina. Mozda nam sad bude potrebno manje vremena.

Citat:
Po toj logici, da nas ne zanima sve što je istorija ovog naroda, može se doći i do analogije da nam uopšte ne trebaju ni naši roditelji jer su i oni, na neki način, naša istorija, najbliža, ali ipak istorija. Ovakvo mišljenje sam primetio još samo u delovanju nekih destruktivnih sekti, koje, na žalost, haraju ovim prostorima.
Istorija me itekako zanima, ali mi je mnogo bitnija sadasnjost od nje. Dok se za sekte svakako slazemo. Sve su zlo na celu sa srpskom pravoslavnom (pedofilskom) crkvom.

Ubi bene, ibi patria Gala Placidia

The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong. Mahatma Gandhi
Nightfall nije na forumu   Odgovori sa citatom