|
Citat: |
|
|
|
|
Biće da ti se zbog ove izjave svi preci, čiji si ti jadni potomak, u grobu okreću. |
|
|
|
|
Nemaju razloga. Mada hvala na komplimentu. U stilu je sa tvojim politickim opredeljenjem.
|
|
|
|
|
Mnogo umniji i mudriji ljudi od svih nas danas su vekovima to isto Kosovo održavali u Srbiji. Čini mi se kao vrhunski bezobrazluk mišljenje nekog tamo Čedice da nam to Kosovo ustvari i ne treba. |
|
|
|
|
Ako cemo tako mnogo mudriji ljudi od nas su ga vec jednom i izgubili. Pa smo ga opet ratom povratili posle 500 godina. Mozda nam sad bude potrebno manje vremena.
|
|
|
|
|
Po toj logici, da nas ne zanima sve što je istorija ovog naroda, može se doći i do analogije da nam uopšte ne trebaju ni naši roditelji jer su i oni, na neki način, naša istorija, najbliža, ali ipak istorija. Ovakvo mišljenje sam primetio još samo u delovanju nekih destruktivnih sekti, koje, na žalost, haraju ovim prostorima. |
|
|
|
|
Istorija me itekako zanima, ali mi je mnogo bitnija sadasnjost od nje. Dok se za sekte svakako slazemo. Sve su zlo na celu sa srpskom pravoslavnom (pedofilskom) crkvom.