Gledam sad konferenciju za stampu, i iznervirao me jedan lik iz DS-a... tj mozda je i iz LDP-a, iskreno vise mi i deluje kao LDP-ovac.
Znaci traje konferencija za stampu, i sad novinari postavljaju pitanja, i taj lik uzme mikrofon u ruke i krene da prica kako gradjani beograda to nece dozvoliti, kako ce odma na ulice da izadju, ovo je protiv volje beogradjana bla bla.
Znaci... ja sam pristalica DS-a, ali ajde nemoj da se ponasate kao radikali 90tih. SPS-DSS-SRS su dobili vecinu u gradu, znaci TO je volja gradjana. Majke mi idu mi na zivce ti pojedinci. Pocheo je ono klasicno LDP-ovsko proseravanje. Ljudi su posteno dobili vecinu na lokalnim izborima, formirali su koaliciju, i kraj. Sta je tu nejasno?
Sto se tice same koalicije, sumnjam da ce se u samom gradu nesto promeniti. Ne znam kako ce tacno da rade. Prosla vlast mi se svidela, zato sto su sredili beograd. Putevi su asvaltirani, biciklisticke staze asvaltirane, ada cigalnija je vrh sredjena, kalemegdan su odlicno sredili, jednostavno grad je dosta lepsi.
Ne verujem da ce oni sad nesto previse da useru, jer radikalima najvise sto se zamera je njihova nacionalisticka spoljna politika, a to se za grad beograd neodnosi, jer lokalna vlast nema veze sa takvom vrstom politike.
Mozda cak i nije toliko lose, zato sto mislim da je dobro da se smenjuju vlasti, jednostavno prave konkurenciju jedni drugima. Radikali ce trajati jedan mandat, i onda ce se vratiti demokrate.
@nightfall
Gledao sam uzivo konferenciju za stampu na B92info kanalu.