Pogledajte jednu poruku
Old 14.05.2008, 05:07 PM   #262
V@mpir3

V@mpir3's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.09.2007
Godine: 16
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku V@mpir3 Pošaljite poruku preko Yahoo korisniku V@mpir3

Ok Šešelj je i rat izmislio i korupciju. To smo konstatovali.
Ali sad korupcija cveta a mogu nekoliko primera da ti navedem: Moja keva radi u Telekomu (nije naša firma) ali građani se još nisu odvikli da donose poklone iako su došle demokrate. Juče dobi škotski viski. A keva pravo da ti kažem nikad to nije tražila.

Drugi primer: U policiji se časti ko kako hoće. Zaustavi kamion sa malinama i mesto da mu piše kaznu on uzme jedno dve tri gajbe malina.

Treći primer: Policajci retko ali veoma retko plaćaju ručkove.

Četvrti primer: Moj stric da bi položio nekoliko ispita morao je svakog profesora kod koga je polagao barem da časti ručkom. Barem tim.

Sa zdravstvom nemam toliko dodira ali sam siguran da i tamo ima najviše toga.

Pa došle su te čuvene demokrate pa što nisu iskorenili sav korov??? Za 8 godina ili se Sida izleči ili sam umreš a oni nisu mogli vidljivo da umanje korupciju...

Da te pitam ja nešto jel ti misliš da su celih 90tih radikali bili na vlasti??? I da su za sva sranja iz 90tih oni krivi??? Čime se ljudi sve služe.

A nisu se čistila albanska naselja bez oružja to da izvineš ali živeo sam tamo. Samo su se čistili oni kod kojih se viđalo oružje i koji su bili spremni na organizovanje pokolja Srba. Pa je kao prevencija čišćeno šiptarsko društvo. Sloba je po tom pitanju radio nešto ali loše, demokrate ne rade ništa....

Nemoj da mešaš babe i žabe. Grci su kupili Telekom iako nismo bili u EU, kupljen je Magnohrom iako nismo bili u EU. I sad baš svima treba EU da bi ulagali u Srbiju. Nemoj da si smešan....

Za radna mesta si potpuno u pravu.

Kako su primali mito od 200 maraka a prosečna plata 50 maraka??? Ko to daje tolike pare za mito???

Ja mislim da ova tema treba pod ključ. Prošli su izbori....
Покажи ми своје термопилске кланце.
V@mpir3 nije na forumu