@Minea.. shta je diskutabilno shto sam Mod? Pitala me jeca, kaze "forum oskuduje u istim" (pitam li se shto?). Posao mi je hardver, to mi je i forum. Dakle? Shta ti je tu diskutabilno? Ne vidim bash da sam u mogutjnosti nekoga da banujem.. o chemu je i bilo rechi u prethodnoj temi..
I naravno da mogu da iznosim chinjenitze o loshem radu bilo koga, da dodjem na njegovu pozitziju i da mu objasnim kako se to radi. U prevodu, da ga sabijem. U tome je svrha kapitalizma, zar ne? Ili ti josh zivish u sotzijalizmu?
@DeeDee.. kad porastesh, shvatitjesh. Prethodno, ishchitaj tzelu zakljuchanu temu. I retzi mi, od chlanova koji su je "potpisali", koliko je njih i dalje ovde? Dvoje?
Poenta i jeste, da se ljudi ovde zabave, prodiskutuju i razmene mishljenja. Ali ako vetj ima petzkanja, i njakanja, onda ne bi trebalo da bude i granitza na relatzijama mod -mod, chlan - chlan, mod - chlan i obrnuto. Niti restriktzija koje te relatzije povlache sa sobom..
I da.. ne reshavam nishta pp-om. Ovo je forum. Ne chat.
"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not." by Tyler Durden
|