Pogledajte jednu poruku
Old 13.05.2008, 09:50 AM   #300
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post
Razumem ja tvoju euforiju , ali i dalje ne razumes da su radikali izgubili od 6 stranaka zajedno. Ja se time ne bih hvalila da sam na tvom mestu. ;)

Izgubili su vrlo vazne glasove koalicionog partnera DSS-a. Pa sa njima su na proslim parlamentarnim izborima imali 128 poslanika, dakle samo SRS i DSS. Sada imaju 108, znaci ni blizu vecine. Zato su na gubitku, i mozemo da se pravimo ludi sad koliko hoces, ali svi dobro znamo da je to istina.

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post
SPS se izjasnio.

Palma je rekao da nece odstupati od zajednicke politike sa Sps-om.

Ivica Dačić, lider SPS: Sporazum sa EU je politički sporazum. Kada se još jednom potvrdi volja naroda i oformi nova vlada ona će poništiti sve sporazume i razgovaraće sa Evropskom unijom, ali ravnopravno.

(Blic)

To ti je gotovo prekopirano misljenje od Kostunice. ;)

Mozda sam i nisam video taj deo eto priznajem, ali sigurno da nisu bili tako glasni. No za palmu sumnjam da si u pravu, evo najiskrenije. Kazem ti, covek je bio cak i protiv povlacenja ambasadora koje su priznale kosovo. Jedini razlog sto je usao u koaliciju sa SPS-om je da bi usao u skupstinu, nista drugo.

Sto se tice SPS-a konkretno, oni mogu da udju u koaliciju sa SRS-om, ali pogledaj malo po televizijama koliko su uzdrzani od izjasnjavanja.

SPS inace u svom programu (kada se uzme u obzir samo program, a ne istorijat njihove politike) imaju jedan socijalisticki levicarski program, kakav imaju i vecina vladajucih stranaka u EU. Ovo im je prilika da ih konacno svet (EU pre svih) prihvati, i da skinu kalju sa sebe.