Pogledajte jednu poruku
Old 13.05.2008, 09:30 AM   #299
MARLI

MARLI's Avatar

Status: Global Moderator
Korisnik od: 16.02.2007
Godine: 23
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku MARLI

Citat: Autor citiranog posta vlajko64
View Post
Zato što:
1. Imaju manje mandata, manji uticaj u skupštini...
2. Druga opcija je osvojila čak 400.000 glasova više. To je možda malo za Kinu al za Srbiju je ogroman broj
3. Pobedili su samo u dva grada u celoj Srbiji što je poražavajuće za stranku koja pretenduje da vlada čitavaom državom...
4. Od 2003. godine nisu uspeli da formiraju ni jednu vladu, nisu dobili predsednika na dva izbora za istog i tri izbora za vladu. Mnogo je to

Elem ja navijam da radikali nastave ovim tempom da gube
Razumem ja tvoju euforiju , ali i dalje ne razumes da su radikali izgubili od 6 stranaka zajedno. Ja se time ne bih hvalila da sam na tvom mestu. ;)

Citat: Autor citiranog posta Achilles
View Post
Seti se ko je protiv sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju? Pre svih SRS i DSS. SPS nisam ni cuo da su kritikovali u kampanji potpisivanje ako si primetila?

DSS i SRS su na proslim izborima dobili zajedno 1 821 068 glasova, a ovaj put 1 658 025, sto je za oko 170 000 glasova manje. A te dve partije su ocekivale da ce 'ladno da formiraju koaliciju.

Sa druge strane, DS - G17 - SPO - LDP - LSV u odnosu na prosle parlamentarne izbore, imaju preko 260 000 glasova vise, a to vec nije mala stvar.

Ovo zapravo znaci da ta vasa strana NECE MOCI DA PONISTI SSP SA EU! Cak i SPS da se slozi, seti se i da stranka od onog PALME ima svoja 3 poslanika, koji su definitivno za potpisivanje, i time nece biti vecine da se ponisti SSP. Palma je cak bio i protiv povlacenja ambasadora iz zemalja koje su priznale kosovo. Ali gotovo da sam siguran da ni SPS nece biti protiv sporazuma.
SPS se izjasnio.

Palma je rekao da nece odstupati od zajednicke politike sa Sps-om.

Ivica Dačić, lider SPS: Sporazum sa EU je politički sporazum. Kada se još jednom potvrdi volja naroda i oformi nova vlada ona će poništiti sve sporazume i razgovaraće sa Evropskom unijom, ali ravnopravno.

(Blic)

To ti je gotovo prekopirano misljenje od Kostunice. ;)