Pogledajte jednu poruku
Old 12.05.2008, 08:07 AM   #344
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta aleks
View Post
Ti stvarno hoces da namerno siris diskusiju bez veze jer izgleda da ti je dosadno.
Da li ti citas ono sto sam napisao ili ne?
O kom razumevanju ti pricas? Da li treba opet da ti pisem isto i da ti objasnjavam sta je to "razumevanje" koje ja pominjem.
Ja bre razumem i engleski pa hocemo li sad da i tu vrstu razumevanja da mesamo? Da li to znaci da ja "odobravam engleski" - valjda shvatas sta pricam.
Ovo ti kazem jos jednom a ti ako mozes shvati: Nemam ja razumevanja u smilu odobravanja, nego mi je jasan postupak Siptara jer je to ono sto su trazili i dobili. Njima su svi omogucili da ostvare sta hoce i dobili su sta hoce.
A ti nemoj da mi mesas gluposti o nerazumevanju republike srpske, ili Srbije i medjunarodne zajednice. To nema veze sa ovim o cemu ja pricam.
Jedno je razumeti i odobravati, a drugo razumeti jer tako mora da bude i shvatiti da je to zavrsena prica.
Mogu ja da osudjujem do sutra i ove i one i da mi tako prodju godine i sta?
Ima li mozda i drugih stvari u zivotu za razumevanje i shvatanje osim tog j.. Kosova.
To je glup izgovor. I nemas ti razumevanja za otcepljenje albanaca (jer i ja imam razumevanje da neka etnicka zajednica trazi otcepljenje), vec imas razumevanje za to sto su oni prakticno uspeli u tome.

Citat: Autor citiranog posta aleks
View Post
I ne pricaj gluposti da je Milosevic imao ispravnu politiku. Da je znao da se udruzi sa onim sa kojim je to trebalo jos krajem 80-ih sve bi bilo drugojacije i to bi bila ispravna politika. A, ne da pravi veliku Srbiju i da jedini on "cuva Jugoslaviju". On kao da je doveden da razbuca tu istu Jugoslaviju i za njegovo vreme smo doziveli sve najgore sto jedan narod moze da dozivi (osim zemljotresa). Samim tim i siptarima je omogucio ovo sto su napravili i naravno da razumem (ali ne odobravam) da su oni to sve iskoristili.

Kad sam ja rekao da je milisevic imao ispravnu politiku leba ti? Ja sam rekao da su albanci imali istu politiku prema srbiji i srbima kao i svi ostali nacionalisti koji su sjebali srbiju (milosevic, seselj i slicni). I da jedini razlog zasto su dobili nezavisnost je zato sto amerikanci imaju korist od njih, a vi na to kao da im kazete "da da, svaka cast, dobro odigrano, nasli ste dobre saveznike koji su vam omogucili da nam otmete teritoriju, trebali smo mi tako", sto su obicni izgovori nista drugo. Progutacete sve samo da se slozimo sa zapadom. Da vam je rusija podrzala nezavisnost kosova, i da nas je rusija bombardovala zbog nepravde prema albancima, pa ja mislim da bi LDP i ekipa prvi bili da vise nikad ni rech ne progovorimo sa rusima.

By Kico
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom