|
Citat: |
|
|
|
|
IMAS RAZUMEVANJA ZA NJIH? A sto onda nemas razumevanja za nas, pa kazes "mojoj zemlji otimaju teritoriju, i imam razumevanja zasto nece da prizna nezavisnost kosova". Sto onda nemas razumevanja i osudis sto medjunarodna zajednica nece da dozvoli otcepljenje republike srpske? Covece ovo je van svake pameti sto pricas majke mi... |
|
|
|
|
Ti stvarno hoces da namerno siris diskusiju bez veze jer izgleda da ti je dosadno.
Da li ti citas ono sto sam napisao ili ne?
O kom razumevanju ti pricas? Da li treba opet da ti pisem isto i da ti objasnjavam sta je to "razumevanje" koje ja pominjem.
Ja bre razumem i engleski pa hocemo li sad da i tu vrstu razumevanja da mesamo? Da li to znaci da ja "odobravam engleski" - valjda shvatas sta pricam.
Ovo ti kazem jos jednom a ti ako mozes shvati: Nemam ja razumevanja u smilu odobravanja, nego mi je jasan postupak Siptara jer je to ono sto su trazili i dobili. Njima su svi omogucili da ostvare sta hoce i dobili su sta hoce.
A ti nemoj da mi mesas gluposti o nerazumevanju republike srpske, ili Srbije i medjunarodne zajednice. To nema veze sa ovim o cemu ja pricam.
Jedno je razumeti i odobravati, a drugo razumeti jer tako mora da bude i shvatiti da je to zavrsena prica.
Mogu ja da osudjujem do sutra i ove i one i da mi tako prodju godine i sta?
Ima li mozda i drugih stvari u zivotu za razumevanje i shvatanje osim tog j.. Kosova.
I ne pricaj gluposti da je Milosevic imao ispravnu politiku. Da je znao da se udruzi sa onim sa kojim je to trebalo jos krajem 80-ih sve bi bilo drugojacije i to bi bila ispravna politika. A, ne da pravi veliku Srbiju i da jedini on "cuva Jugoslaviju". On kao da je doveden da razbuca tu istu Jugoslaviju i za njegovo vreme smo doziveli sve najgore sto jedan narod moze da dozivi (osim zemljotresa). Samim tim i siptarima je omogucio ovo sto su napravili i naravno da razumem (
ali ne odobravam) da su oni to sve iskoristili.