Pošto sam danas pročitala sve postove iz teme pod istim nazivom i prokomentarisala da je davno započela a danas vaskrsla..što i jeste sada srtvarno.
Ne znam da li ja treba tu nešto da kažem pošto nisam tako dugo tu?Kazaću ono što zaista mislim i kako je sve počelo...Negde na nekoj temi sam već napisala da pored svih ostalih foruma ovde je nešto zaista privuklo moju pažnju.Činilo mi se da moderatori zaista dobro rade svoj posao.Ja sam bila diskutant što prvenstveno jesam i sada.Mod za mene nije nešto ''iznad'' vas ostalih diskutanata.Ja sam ovde zato što želim vaše društvo .Trudim se da ne stvaram '' zlu krv'' jer kao što rekoh nisam zbog toga ovde.
Moj odnos sa ostalim Moderatorima ovde takođe se zasniva na saradnji,razumevanju i toleranciji.Bilo je malog nesporazuma na samom početku ali svaki početak je težak zar ne?
Dobar tim ide i nama i vama u prilog.Verujem da će jedino tako svako od vas vrlo rado otvarati ovu stranicu.