View Single Post
Old 11.05.2008, 03:55 AM   #26
bunny the ripper

bunny the ripper's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 12.11.2007

Nemoj da se igras recima dollar. Granice savrsenstva ne postoje i stalno se pomeraju.

Dobro mozda sam otisla u off, u genetski inzenjering. Ali kad nesto kloniras i pravis u vestackim uslovima, sigurno ces uciniti sve da ti to uspe, samim tim ces pokusati da taj organizam ucinis sto manje podloznim raznim bolestima i poremecajima. S obzirom u kom smeru idu takva istrazivanja to je neizbezno.

Nisam rekla da treba ostaviti ljude da umiru i pate. Niti sam rekla da medicina ne treba da se razvija. To ste izvukli iz konteksta, i bez uvrede ali stvarno nema veze s mozgom. Tako da ste vi tim zakljuchcima :P otisli u off.

E sad, razvijanje medicine je mac sa dve ostrice. Onaj koji boluje od neceg vapice za tim, jer ne zeli da umre. Sto je i normalna pojava.
Mislim da je ok da se medicina istrazuje u smeru poboljasanja kvaliteta zivota, ali dugovecnost je pogubna za samu planetu zemlju. Secate se one price o prenaseljenosti planete? Nedostatku vode i hrane?

Svako jednom mora da umre. I najnormalnije je da to bude od starosti, znaci ne "pre vremena". Nazalost, tokom zivota se naidje na mali milion opasnih situacija kada mozes da izgubis zivot, ili se neko razboli i umre. Ali toga je uvek bilo i svet je funkcionisao.

Negde na nekoj temi sam rekla da je ok klonirati organe radi presadjivanja, i tako mladoj osobi produzi zivot. Ali to nema veze sa pricom o kloniranju citavog coveka.
Ako vec neki ljudi nemaju dece...mogu da ih usvoje. Ako nisu sposobni ili ne zele da usvoje dete...Zapitajmo se da li je normalno da oni odgajaju dete.

Ili sto vec ne bi medicina otisla toliko daleko i napravila u stomaku vec vaspitano dete?:P
bunny the ripper nije na forumu   Odgovori sa citatom