Ja zaista ne mogu da verujem koliko se neki ovde unose u problem Kosova, diskutuju o tome i tvrde neke stvari koje nemaju veze sa zivotom.
Pa da li je vama jasno da je to zavrsena prica i da niko,ali NIKO nece da povuce svoju odluku ni siptari ni ostale zemlje koje su ih priznale i sta lupate gluposti o odbrani Kosova i valjda ponistvanju nezavisnosti.
Da li stvarno mislite da je to moguce???
I sad neko kaze nesto o granicama (nije uopste bitno da li je to Ceda Jovanovic ili neko drugi) i o tome kako bi najbolje bilo da Srbija nema granice sto bi i dete shvatilo da to znaci slobodan protok ljudi, kapitala, vozila itd.itd.
Ne, vi ga tumacite kako je ovaj rekao da Srbiju treba okupirati i napraviti koloniju valjda i unistiti joj granice. To je toliko jednostrano tumacenje i citajuci postove neki od vas mi zaista deluju inteligentnije pa me prosto cudi njihovo gledanje na tu prostu stvar.
Uostalom i sam naziv Cedine partije LIBERALNO D.P. govori da su njegova shatanja liberalnija sto znaci i slobodnija, i mislim da su mnogo bolja i mirnija od radikalnih shvatanja cije ime opet govori kakva su.
U svakom slucaju ni jednog momentanije pozvao na bezanje o Evrope i sveta, na neku samoizolaciju, ne pali nacionalizam kod ljudi, manje-vise realno (a nekome i bolno) kaze surovu istinu i o Kosovu i o svemu uopste, ne pusta ratne poklice, nema iza sebe period neke vlasti da bi mogli da ga prozivamo za promasaje i mislim da je glupo uhvatiti se za jednu izjavu i okrenuti je na nacin kako je to uradjeno ovde.
|