Pogledajte jednu poruku
Old 08.05.2008, 02:09 PM   #122
dollar

dollar's Avatar

Status: Moderator
Korisnik od: 23.12.2006
Godine: 22
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku dollar

1. Vrlo plitko razmisljas za nekog ko se poziva na tako neke stvari.
2. Hha da.
3. Izvini, kako dolazis do sustine kada svako to dozivi razlicito?

Citat: Autor citiranog posta Ivaan
Medjutim, nauka je polako pocela da daje odgovore na pitanje kako ti delovi komuniciraju, a odvojeni su, ali ti to vec znas :D Samo sto oni to ne zovu centralni nervni sistem :D
Hahahah da.. :D A koji su to delovi odvojeni, cime i od cega?
I onda kad se setim, meni se neko smejao kada sam pricao da je mozak sposoban da se menja i trazio da mu objasnjavam sta se to menja i sta sve to mozak ima, a on ne zna ni kako mozak funcionise na nacin kakavom je nauci trenutno poznat.
Na ta pitanja odgovore nisam dobio.
Vrlo dobro znam na koji nacin mozak funkcionise. Samo ocigledno ja gledam nauku, ti uvodni pasus nekog teksta, koji od prilike nisi ni razumeo.
I ne moras ti nista da mi objasnjavas, jer sve sto bi ti mogao da mi objasnis, mogu i sam da izgooglam.
Kad smo vec kod guglanja, kada izguglas tekst, procitaj ga celog, a ne samo uvodni pasus, pogledaj radove na tu temu i.. prouci nervni sistem.
I molim te, nemoj se oslanjati na sopstveno iskustvo u zelji da saznas kako mozak funkcionise.

Vec sam ti odgovorio i rekao sam ti da ne moze
Simpaticno. Hiljadugodisnje tradicije u verovanje u svemoguceg Boga su pale u vodu. Bar se napreduje po tom pitanju.