1. Vrlo plitko razmisljas za nekog ko se poziva na tako neke stvari.
2. Hha da.
3. Izvini, kako dolazis do sustine kada svako to dozivi razlicito?
|
Citat: Autor citiranog posta Ivaan |
|
|
|
|
Medjutim, nauka je polako pocela da daje odgovore na pitanje kako ti delovi komuniciraju, a odvojeni su, ali ti to vec znas :D Samo sto oni to ne zovu centralni nervni sistem :D |
|
|
|
|
Hahahah da.. :D A koji su to delovi odvojeni, cime i od cega?
|
|
|
|
|
I onda kad se setim, meni se neko smejao kada sam pricao da je mozak sposoban da se menja i trazio da mu objasnjavam sta se to menja i sta sve to mozak ima, a on ne zna ni kako mozak funcionise na nacin kakavom je nauci trenutno poznat. |
|
|
|
|
Na ta pitanja odgovore nisam dobio.
Vrlo dobro znam na koji nacin mozak funkcionise. Samo ocigledno ja gledam nauku, ti uvodni pasus nekog teksta, koji od prilike nisi ni razumeo.
|
|
|
|
|
I ne moras ti nista da mi objasnjavas, jer sve sto bi ti mogao da mi objasnis, mogu i sam da izgooglam. |
|
|
|
|
Kad smo vec kod guglanja, kada izguglas tekst, procitaj ga celog, a ne samo uvodni pasus, pogledaj radove na tu temu i.. prouci nervni sistem.
I molim te, nemoj se oslanjati na sopstveno iskustvo u zelji da saznas kako mozak funkcionise.
|
|
|
|
|
Vec sam ti odgovorio i rekao sam ti da ne moze |
|
|
|
|
Simpaticno. Hiljadugodisnje tradicije u verovanje u svemoguceg Boga su pale u vodu. Bar se napreduje po tom pitanju.