|
|
|
|
|
|
|
Vi i dalje raspravljate oko granica? Evo i ja sam za to da nemamo granice. Tj da su nam granice poput granica npr. Belgije. Samo linije u atlasu. Na to je i on mislio. Sad sto se to namerno izvrce i interpretira pogresno da bi se koristilo kao argument... Isto kao sa Cankom i onim spotom Srem Hrvatskoj... |
|
|
|
|
Okej evo i ja sam. NEk sve zemlje pristanu da prihvate srbiju zajedno sa kosovom, kao i albanci nek privahte srbiju, znaci samo u atlasu da pise tako i nema problema. Eto mi smo ludi, mi to trazimo, a posto ste vi tako pametni, kao i vasi albanci i EU, onda vi budite pametniji i prihvatite taj uslov, jer to su "samo granice u atlasu".
LDP se ponasa kao da su najveci retardi, i pricaju glupe priche na koje nasedaju ljudi koji ne znaju NISTA o medjunarodnoj politici. Kojoj to zemlji granice nisu vazne? Ajde nek neko pipne granice amerike, pa ces da vidis kako ce da se provede. Velika britanija ima KOLONIJE PO CELOM SVETU, i onda dodju nama i pricaju nam da su to "samo granice".
Evo kad se velika britanije odrekne svih svojih kolonija, kad spanija, francuska, bugarska, belgija, italija itd... dozvole da se otcepe svi separatisticki pokreti u njihovoj zemlji, jer jel te "to su samo granice", i svi smo i tako i tako u evropskoj uniji, evo ja prvi sutra priznajem kosovo kao drzavu zasebnu.