Pogledajte jednu poruku
Old 08.05.2008, 11:52 AM   #121
Ivaan

Ivaan's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 27.05.2007
Godine: 28

Citat: Autor citiranog posta dollar
View Post
Cemu? Ja sam pitao za naucni rad.
Pitaj Voju Antonica gde se sta objavljuje.
Citat:
Onda googlaj.
Bolji odgovor nisam ni ocekivao. Barem je iskren :wink:
Citat:
Ta tvoja duhovnost se razlikuje od coveka do coveka. Svako je shvata na svoj nacin. Uostalom, ja sam pitao jedno, ti si uvek pisao nesto drugo, tako da...
Rekoh ti, procitaj kako funkcionisu neuroni, nervni sistem, kako mozak prenosi informacije i sl, jer izjave poput onih gore su u krajnju ruku smesne.
Razlikuje se samo u tome ko je kako dozivljava, a to je bitna stvar, ali to ne menja sustinu. I ja sam uvek pisao o onome sto si pitao, ali izvini ako nisi uspeo da razumes.
Onda, trebao bi da znas da neki delovi u mozgu postoje odvojeno i nisu povezani neuronima sa ostalim delovima mozga, a ucestvuju u stvaranju celine. To si trebao da znas, posto ti sve znas sta se desava u mozgu. Tako da neki naucnici nisu nista rekli tek tako, jer bi im to narusilo celu karijeru.

While it is widely accepted that the output of nerve cells carries information between regions of the brain, it's a big mystery how widely separated regions of the cortex involving billions of cells are linked together to coordinate complex activity.

Medjutim, nauka je polako pocela da daje odgovore na pitanje kako ti delovi komuniciraju, a odvojeni su, ali ti to vec znas :D Samo sto oni to ne zovu centralni nervni sistem :D. I onda kad se setim, meni se neko smejao kada sam pricao da je mozak sposoban da se menja i trazio da mu objasnjavam sta se to menja i sta sve to mozak ima, a on ne zna ni kako mozak funcionise na nacin kakavom je nauci trenutno poznat. I ne moras ti nista da mi objasnjavas, jer sve sto bi ti mogao da mi objasnis, mogu i sam da izgooglam.
Citat:
Tj sve je ok. Samo, kad budes caskao sa Bogom, upitaj ga ono cuveno: jel moze da stvori kamen koji ni sam ne moze da podigne.
Vec sam ti odgovorio i rekao sam ti da ne moze :wink:
Ivaan nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: