Pogledajte jednu poruku
Old 08.05.2008, 10:02 AM   #320
aleks

aleks's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 30.01.2007

Citat:
Pitanje Cedi je postavljeno jer on ne priznaje Ustav Srbije , i u njegovom Ustavu (kad bi bio na vlasti) ne bi nikada u sustini ni pisalo da Srbija ima granice a to ne postoji nigde u svetu.
___

Eto procitao sam - i sad i pre.
Smo da pitam: koliko njih je ranije pricalo o ustavo (bilo kom i iz bilo kog perioda) kako ne valja, kako ga treba menjati itd. Cak su i doneli novi ustav.
Pa normalno je da i taj novi ustav ima mane i da se nekom ne svidja cak i da je savrsen.
I zasto je onda neko kriv ako trazi da se promeni ustav. Nije ni prvi koji to trazi,a ni poslednji.
E sad da je on bas rekao da hoce ustav koji ponistava granice mislim da je to suvise glupo tumaciti toliko bukvalno. Pa cak i da tako misli ne pravi ga on sam. Ta izjava verovatno ima prenosno znacenje sto se tice tih granica a ne toliko bukvalno.
Sta da kazemo o Kostunici koji kaze da hoce da ponisti SSP (za koji ne sporim da je kvaran, ali...) i da time hvata birace po Srbiji. Jel' mislis da ce stvarno to da uradi ??
Evo koliko sutra cemo da vidimo da je vlada potvrdila i to i sporazum sa Rusima. To sto je on lupio o tome ima mnogo vecu konkretnu i trenutnu tezinu od promene ustava i praznih prica o tome pa on ostade ziv i niko ga ne osudjuje jer on izadje pa se izlupa o Kosovu i srcu Srbije i dusi Srbije i o ostalim organima Srbije i eto - on je Srbin.
Pa njegova vlada je vladala kad je Kosovo definitvno izgubljeno i sta ga tupi sad?? Sto nije uradio nesto nego izadje i jedva sastavi deset recenica a pet o tome kako se treba boriti za Kosovo!!!!
Pema tome C.J. mi se svidja sto se barem ne folira na ovaj nacin.
aleks nije na forumu   Odgovori sa citatom