|
|
|
|
|
|
|
Jao koji si ti bukvalista. Kad se kaze kao prvo "antisrpska", misli se jednostavno na to da oni ne rade u korist srbije. Ono sto oni hoce nema veze sa interesima srbije, vec sa nekim njihovim interesima, i mastanjima o "srbiji nemnjica i karadjordja, srbiji junaka bla bla". Znaci bajke za malu decu.
A sto se tice ratova.... jel ti znas, da su radikali bili do sad protiv svakog mirovnog sporazuma koji je bio potpisan? Bili za nastavak rata sa NATO-om 99te, jer jel te jos malo pa bi oni odustali (OMFG!), bili su protiv potpisivanja dejtonskog sporazuma za bosnu i hercegovinu, i bili su protiv plana Z4 koji je garantovao postojanje republike srpske krajine u hrvatskoj. ETO TO JE ANTI SRPSKO! To cak nije ni u nacionalnom interesu srbije. Sve sto oni mogu jeste da ZELE neki nacionalni interes, a u stvari sve sto rade rade protiv drzave srbije.
Izvinjavam se za offtopic. |
|
|
|
|
Tja isto sam to i ja rekao, antisrpsko delovanje antisrpske radikalne stranke
|
Citat: Autor citiranog posta V@mpir3 |
|
|
|
|
|
Kako to može neko da priča dok se skrivao u kući??? Ili igrao poker dok su ga bombardovali??? Jel si bio na ratištu??? Ako jesi imaš pravo da to kažeš ako nisi nemaš nikakvo.... Oni su svoju decu slali tamo, sami su tamo išli. Sad da mi kažu ratuje se za to i to idem u rat (a da nije za njegov dzep ma ko to bio Nikolić, Tadić, Jovanović, Koštunica, Dačić) , ali pored mene njegov sin, bratanac, sestrić ili on sam. Pa da vidim ko hoće da izazove takve ratove. |
|
|
|
|
a da, zaboravih da su milošević i nikolić, vučić, todorović, mirčić i ini bili u prvim redovima na braniku domovine a u drugom njihova deca. Marko je pre podne ratovao a popodne nosio gajbice za džeparac. Molim teeeeee