Pogledajte jednu poruku
Old 07.05.2008, 10:17 AM   #27
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta vlajko64
View Post
Mislim da je i moj post objektivan. Naravno da ću rado saslušati ako neko misli da oni nisu antisrpska stranka. Malo je glupo reći da je baljezgarija nešto što se nemože porediti sa svim onim crnilom u koje nam je život bojila antisrpska radikalna stranka. Neznam koliko godina imaš al eto ja sam dovoljno mator da se sećam tog vremena.

Bilo je pozitivnih komentara ali zaista malo. Mislim da je b92 bio stecište malo naprednijih ili energičnijih ljudi kojima ta brzina kojom razmišlja koštunica ili brzina kojom nas vodi u eu ne odgovara

OK, daj link, kad nadjes (posto ocigledno citas te komentare), posalji ovde. Znaci nadji komentar, daj link, i reci pod kojim je brojem, i ko ga je postovao. Ja ti garantujem da neces naci NI JEDAN JEDINI komentar za protekle 2 godine.

Kada je ministar policije jocic povredjen u teskoj saobracajnoj nesreci, ocekivao sam barem tad neke pozitivne komentare, jer majku mu covek samo sto nije poginuo, ma sta god mislila vecina o njemu neko ce morati da se smiluje i neku pozitivnu stvar da napise o njemu. I sta mislis sta se desilo? Zabranjeno slanje komentara za tu temu

B92 - Vesti - Jočić teško povređen u udesu - Internet, Radio i TV stanica; najnovije vesti iz Srbije

Evo i link naravno kao dokaz

By Kico

Poslednju izmenu radio/la Achilles: 07.05.2008 u 10:20 AM.
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom