Pogledajte jednu poruku
Old 07.05.2008, 09:53 AM   #9
tale

tale's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.05.2008
Godine: 17

Citat: Autor citiranog posta Nightfall
View Post

E da, najsimpaticniji spot mi je od Canka valjda. :D Ona macka i misevi.

word!

nazhalost, radikali su nashli dobru zhvaq za narod: gde su mostovi? gde je kosovo? (dobro, ovo je koshtunichin patent xD) gde je ovo? gde je ono? vladaju 8 godina.. mi samo zhelimo da budemo kao drugi narodi (my ass, odmah bi zaratili sa hrvatskom da naprave "veliq srbiju"..

ldp (za koje bih glasao da sam 6-7 meseci stariji) ima ok kampanju, znamo svi da su ciljna grupa ldp-a pre svega mladi ljudi, to su spotovima i potvrdili

ds obecava li obecava, nadam se da ce ispuniti obecanja i da nece da idu u josh jednu koaliciju sa koshtunjavim.. al najsmeshnija mi je ova poslednja reklama kad se tadic sheta po igralishtu k'o neki pedofil xD

sps - oni su kao neki betmeni ili supermeni ili tako neki superheroji koji zhele da odbrane narod. majke mi!
pobedimo nepravdu! ma idi begaj! boli me k**a za penzose koji su lepo zhiveli za vreme slobe, ionako su jednom nogom u grobu, nisu oni buducnost srbije

dss - no comment! kad vidim onog truta odvratnog koji vrishti sa bine "gde je kosovo?" dodje mi da razbijem tv... on, retard, ne mozhe da zapamti ni ono chuveno "kosovo je srbija" pa i to mora da chita sa papira...
i naravno Selimir Selja Silic u paketu...