07.05.2008, 09:04 AM
|
|
Status: Diskutant
Korisnik od: 06.05.2008
|
|
Citat: Autor citiranog posta MARLI |
|
|
|
|
|
@Achilles
Prvo, Mladjanu Dinkicu veruj ako hoces ,ja sam rekla sta su upravo ti ljudi iz Rusije rekli, da ih kloci nasa vlast. Prema tome veruj pre Dinkicu , ili veruj investitoru, tvoj stvar. Ja Dinkicu ne verujem jer ekonomiju koristi za zastrasivanje gradjana i rezira investicije kako njemu odgovara. No, nebitno. veruj kome hoces. I Care Not.
Drugo, banke. Problem je sto ja nemam izbor o kome ti pricas. Hocu prvo da vidim sta nudi Ruska banka ali nje nema.
Trece, Radikali su za svakog ko zeli da investira.
Cetvrto ,ako je tooooooolika korupcija bila za vreme Radikala , zasto ni jedan Radikal nije u zatvoru, zar ne mislis da bi ovi tvoji jedva docekali da ih strpaju u zatvor jer su iskoristili sluzbeni polozaj ili tako nesto. Nemoj da lazes sebe. Eno ih u zatvoru Kertes i slicni. Gde su Radikali tu? Ne, gde je jedan Radikal ?
Peto, Radikalima nije bitno ko se nalazi gde, dobrodosla je svaka investicija. 
@vlajko64
Kako ocekujes da razmena bude veca, kada sami Rusi kazu da ih koci ova vlast. |
|
|
|
|
Nemoj da se ljutiš ali čini mi se da se slabo razumeš u investicije. Malo će ko da odbije bilo koju investicu koja se nudi. Jedino ako ne dolazi od banaka koje su u rukama krimosa i sl. A ako se sećaš Dinkića su isti ti radikali čerečili što devizne rezerve drži...šta misliš gde...u ruskoj exim banci...i ko je sad lud ? 
|
|
|