Pogledajte jednu poruku
Old 07.05.2008, 08:40 AM   #164
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post
TVoj problem je sto ne zelis da shvatis da mozemo mnogo vise investicija da dobijemo iz Rusije ali sa ovom vlasti necemo imati nikad nikakvu saradnju, ili minimalnu kakvu smo i dosad imali. Bas je pre neki dan bio skup Ruskih investitora u Srbiji i nisu zadovoljni jer ih je ova vlast bukvalno kocila da urade nesto ovde.
Ovako, rusi nemaju ni blizu investitore kao sto ima EU i SAD. Koju oni poznatu kompaniju imaju, osim gasproma? U kakvom stanju im je "lada" proizvodjach automobila? Koju oni svetsku kompaniju imaju majke ti?

Drugo, mladjan dinkic (koliko god ti njega mrzela) je pricao, da sve sto su potpisali do sad sa rusima, tipa da uloze u djerdap, jos par sporazuma, da NISTA od toga nisu uradili lol. Znaci potpisali ugovor, i nista nisu ostvarili, i kome je sad za verovati?

View Post
Koliko ima Ruskih banaka ovde ? Koliko su Rusi prisutni ovde ? To mora da se promeni.

A reci mi, da ti imas 10 miliona evra, u kojoj banci bi drzala pare. U nekoj ruskoj, ili mozda svajcarskoj, nemackoj? Ajde bas me zivo interesuje. Mozda i bi ti licno u ruskoj (zato sto si zatucana radikalka da se ne uvredis), ali 90% njih siguran sam da bih izabralo ovu drugu odnosno trecu opciju.

View Post
I nisam ja rekla da su Radikali samo i SAMO za Rusiju kao Demokrate SAMO ZA EU, vec su i za jedno i za drugo.
Radikali jesu 90% za rusiju i kinu. Shvatas li da bez SSP (da ne skrenemo sad temu na to, sobzirom da se ne radi o tome), necemo iskoristiti nikakve potenciale koje imamo sa EU, a to je, da te podsetim jos jednom, 90% naseg izvoza ne ide u rusiju i kinu, vec u zemlje EU i zemlje koje hoce da postanu EU.

View Post
Imas izvestaj u Financial times-u bas o Radikalima i sta ce se desiti ako budu dosli na Vlast, tamo pise da I Zapadnim i investitorima sa Istoka odgovara da nema korupcije kao dosad i da nema nikakve opasnosti po investicije i spomenuli su najvaznuju stvar a to je da Radikali predlazu da se usvoji Zakon o sigurnosti investicija.
AHAHAHA pa korupcija je dostigla VRHUNAC za vreme milosevica i radikala. Zamisli ONI ce da iskorene korupciju. Korupcija se nece iskoreniti tako sto ce vucic da kaze "ja cu licno da iscupam za usi svakog ko primi mito" (OMFG! LOL), vec tako sto se poveca standard, i ljudi nece vise imati potrebu za tim.

Korupcija je zaostavstina jedna iz milosevicevog vremena, i JEDINI nacin da se to zaustavi je bolji zivotni standard, nista drugo. Radikali kad krenu sa svojim "iskorenicemo korupciju", kako ce bre ONI da to iskorene, kada je NAJGORE bilo za vreme njihove vlasti sto se toga tice (a i drugih stvari).

View Post
Ti neces da shvatis da je bolje ici na DVE stane nego na JEDNU.

Pazi ti sad meni mozes da stavljas rechi u usta, i da mi lepis koje kakve etikete, ja sam rekao vise puta, gde sam se i raspravljao sa dusanonline na temi "istok ili zapad", da sam APSOLUTNO da saradjujemo sa svim zemljama, i EU, i rusijom i kinom, ali sa EU cemo imati prednost, kao prvo zato sto su 20 puta uspesnije i ekonomski razvijenije (po glavi stanovnika naravno) od te dve zemlje, i sto je jos vaznije zato sto su geografski neuporedivo blize.

By Kico
Achilles nije na forumu