|
Citat: Autor citiranog posta V@mpir3 |
|
|
|
|
|
2 Vlajko: Ovde je tvoje mišljenje o antisrpskoj radikalnoj stranci objavljeno. Jeste baljezgarija ali je objavljeno. Tačnije ovaj forum je jedan koji je objektivan. |
|
|
|
|
Mislim da je i moj post objektivan. Naravno da ću rado saslušati ako neko misli da oni nisu antisrpska stranka. Malo je glupo reći da je baljezgarija nešto što se nemože porediti sa svim onim crnilom u koje nam je život bojila antisrpska radikalna stranka. Neznam koliko godina imaš al eto ja sam dovoljno mator da se sećam tog vremena.
|
|
|
|
|
|
|
Ovako, evo ti zadatak jedan. Nadji mi JEDAN komentar, u kome se hvali vojislav kostunica. Nisam njegov pristalica, ali evo pokusaj. Znaci JEDAN komentar barem, gde hvale ili kostunicu, ili velju ilica, i kad nadjes daj mi link ovde. A kostunica ipak, ima koliku toliku podrsku u srbiji, pogotovo recimo pre godinu dana, nekih (ne secam se tacno) 15ak posto. Dakle nadji, i daj link ajde molim te.
Garantujem ti da za cak sledece i DVE GODINE protekle, i na verovatno desetine hiljada komentara, neces naci NI JEDAN JEDINI pozitivan komentar za vojislava kostunicu, iako je pogotovo pre dve godine, imao nekih 20ak posto podrske, sto ipak nije malo. |
|
|
|
|
Bilo je pozitivnih komentara ali zaista malo. Mislim da je b92 bio stecište malo naprednijih ili energičnijih ljudi kojima ta brzina kojom razmišlja koštunica ili brzina kojom nas vodi u eu ne odgovara