Svidja mi se kampanja LDP, siri ljubav , siri dalje, siri istinu, da sve bude transparentno. Svaka cast na hrabrosti za reci, posto svako ko bar malo prati politiku zna da sam LDP nema veze sa istinom (narocito o Djindjicu) a tek da ne pricamo koliko su transparentni po pitanju ko ih finansira.
Ali, dobro. Svaka cast na recima. Birano..
Ne svidja mi se kampanja DSS-NS. Sad se deru na svim skupovima, gori su od Radikala 2003-ce godine.
Moja stranka, SRS, i nema neku kampanju, mislim da bi osvojili vise glasova SAMO DA CUTE. Gde god se pojave samo da kazu : PROMENE. Dobili bi vise glasova nego ikad. Nego eto, prosto moraju da prave halabuku. To im je mana.
SPS - regrutuju nesrecne penzionere i stare komuniste. Nazalost precice cenzus jer je takvih mnogo.
DS - Jelena Trivan nesto nije u elementu kao pre, retko kad nadje nesto Radikalima da svali u prozivci, njoj su Radikali opsesija. Razmislja o njima dan i noc. Tuzno je sto ne prica nikad o svojoj stranci. Ali to pali i ona to zna.
Za Djilasa rade odvratnu kampanju, po ceo dan je sa invalidima i mislim da ih zloupotrebljava. Ne znam sta drugo da kazem. I drugi ih posecuju, ali ne u toj meri. Znaci svuda ih vuce sa sobom.