Eh sad da li je najveca predizborna trka. To pricaju za svake izbore. Jedina razlika sada je sto se i status Kosova ukljucilo u celu pricu. Svi su imali ocekivane kampanje i ocekivane price.
DS - OK ideje i napokon jasno receno da se nece praviti nikaka koalicija sa Kostunicom (videcemo da li ce ostati dosledni, nadam se da hoce).
LDP - Cija mi je politika najpribliznija i za koje cu inace i glasati, sa odlicnim spotom i bar meni iznenadjujuce visokom posetom na mitinzima. Iskreno nisam toliko ljudi ocekivao :D.
SRS - Standardno busanje patriotizmom i izjave za dizanje kose na glave (oni ce da me patriotski osveste, mogu misliti kako to planiraju

).
DSS - Smejurija pracena Kostunicinim krikom na spotu i u najmanje ruku glupim izjavama tokom cele kampanje. Bili su simpaticniji dok su se pravili neobavesteni nego sada kada se prave da sve znaju. Da nije tuzno bilo bi smesno.
SPS - Nije mi jasno ko jos glasa za ove al ajd. :D
Sto se tice rezultata ocekujem, na zalost, koaliciju SRS-DSS-SPS. Mada dobro, odavno je dokazano da Srbi imaju slabo pamcenje. Pregurale su se devedesete, pregurace se i ovo. A bio bih najsrecniji kad bi me demantovali u tome.
E da, najsimpaticniji spot mi je od Canka valjda. :D Ona macka i misevi.