|
Citat: Autor citiranog posta zui |
|
|
|
|
|
Džabe pišeš kad te on ne može razumeti,a sve će protumačiti pogrešno,već u skladu sa svojim kompleksima. |
|
|
|
|
Kompleksi? Dechko svakako ne pati od kompleksa, vetj ima svoja ubedjenja. Ako se ona protive vashim, u ovom sluchaju, tvojim, meni deluje sasvim razumno.
|
|
|
|
|
|
Generalno mislim da su ateisti tek na početku svog duhovnog putovanja ako se uopšte odvaže da krenu tim putem,ali ima nade i za njih. |
|
|
|
|
Ima nade za njih? Ahahahha.. vidish, ima nade i za tebe. Ali ne kroz vizije, vetj psihijatra. Koji chvrsto sedi na stolitzi, koju drzi gravitatzija, i koji se bavi ljudskim problemima. Nije teshko priznati iste..
|
|
|
|
|
|
Teško je ubeđivati se sa nekim ko još uvek živi u svom malom svetu,jedinom koji poznaje,
a ne sme da se odrekne razuma jer mu je on jedino sigurno na šta može da se osloni. |
|
|
|
|
Da se odrekne razuma? A na shta da se osloni? Mozak na ispashu, veru u glavu i pichi. Da prostish, ali da li si ti normalna? Da li si se ti odrekla razuma? Meni se chini da jesi, i to trajno.. ali kako beshe, tzitiratju te.. ima nade i za njih.
|
|
|
|
|
|
PS oduševila me je knjiga duhovna inteligencija,pročitala sam je pre par meseci,volela bih da postoji neki test za SQ. |
|
|
|
|
Nemoj molim te da se bavish testovima. Vera ne podnosi testove. To je za razum i nauku. A ne imaginarne stvari i iluzije.
Moratju da dodam jedno sochno.. Isuseeee..