Pogledajte jednu poruku
Old 06.05.2008, 03:02 PM   #104
_corey_

_corey_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 17.08.2006
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _corey_
Default Boze.. sprzi me munjom.

Citat: Autor citiranog posta zui
View Post
Džabe pišeš kad te on ne može razumeti,a sve će protumačiti pogrešno,već u skladu sa svojim kompleksima.
Kompleksi? Dechko svakako ne pati od kompleksa, vetj ima svoja ubedjenja. Ako se ona protive vashim, u ovom sluchaju, tvojim, meni deluje sasvim razumno.

View Post
Generalno mislim da su ateisti tek na početku svog duhovnog putovanja ako se uopšte odvaže da krenu tim putem,ali ima nade i za njih.
Ima nade za njih? Ahahahha.. vidish, ima nade i za tebe. Ali ne kroz vizije, vetj psihijatra. Koji chvrsto sedi na stolitzi, koju drzi gravitatzija, i koji se bavi ljudskim problemima. Nije teshko priznati iste..

View Post
Teško je ubeđivati se sa nekim ko još uvek živi u svom malom svetu,jedinom koji poznaje,
a ne sme da se odrekne razuma jer mu je on jedino sigurno na šta može da se osloni.
Da se odrekne razuma? A na shta da se osloni? Mozak na ispashu, veru u glavu i pichi. Da prostish, ali da li si ti normalna? Da li si se ti odrekla razuma? Meni se chini da jesi, i to trajno.. ali kako beshe, tzitiratju te.. ima nade i za njih.

View Post
PS oduševila me je knjiga duhovna inteligencija,pročitala sam je pre par meseci,volela bih da postoji neki test za SQ.
Nemoj molim te da se bavish testovima. Vera ne podnosi testove. To je za razum i nauku. A ne imaginarne stvari i iluzije.

Moratju da dodam jedno sochno.. Isuseeee..
"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not." by Tyler Durden
_corey_ nije na forumu   Odgovori sa citatom