Pogledajte jednu poruku
Old 06.05.2008, 01:47 PM   #20
Ivaan

Ivaan's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 27.05.2007
Godine: 28

Citat: Autor citiranog posta razbarusenaBUVA
View Post
Zar pitanje nije uputjeno Marli, il' sam ja obnevidela? I da, bash me zanima njen odgovor na ovo pitanje. O:-}
Covek je upitio sledece meni - Ivaane, kako bi bilo malko manje emitovanja metafizickih reci/fraza/slozenica bez nekog smisla?
Mislim, vecina tvojih postova je u fazonu "i know C, C++, pascal, Java, C#, PHP, COBOL, and 19 other high-tech words"
- i ja sam njemu odgovorio. I kakave to veze ima sa tobom?

Citat:
A shta ako se moja sushtina ne poklapa sa Isusovom sushtinom? Shta ako je moja sushtina da ne verujem u dotichnog? I kako ja da spoznam svoju sushtinu ako sushtina, kao tzelina, ne moze da spozna sushtinu - kao tzelinu?

I odakle ti to "Isus je govorio"? Ima li neka kaseta? Cd? Ne, ne, sine moj, ima biblija. A ona je poprilichno verodostojna. Za one sa amovima. (pogledati "Man from Earth")
Pa ok, ne verujes u doticnog i sta je tu problem? Celina ne moze sebe da spozna, jer kad postoji samo celina onda postoji samo apsolutno i znanje. Spoznaja dolazi kroz iskustvo.
Citat:
Greshka.
Izvini.
Citat:
Mhmm. A chime se on to podelio? Josh si zaboravio da napomenesh, kako svaka manja tzelina, kada otegne papke, ide Njemu? Ili 'pak, u Pakao? Onda on ostaje bez dosta manjih tzelina? Znachi, netje motji da sakupi sve delitje? Znachi nikada netje opet eksplodirati?
Pa podelio se Big Bangom. Mozda si cuo za tako nesto. I nisam pricao gde celina ide nakon smrti, ali u pakao sigurno ne ide. I ne moze da ostane bez svojih celina, jer se sve te celine nalaze u njemu "Praznina" i sve ce se celine ponovo spojiti sa ostalim celinama u jednu celinu. Ljubi bliznjeg svoga kao samoga sebe - izgleda je Isus i ovo rekao sa mnogo vecim znacenjem.
Citat:
Aha. Mislim da tje se to desiti u avgustu, u CERN-u. Bez bozije asistentzije. Vetj chisto nauchne.
Videcemo sta se sve desavati sa planetom u avgustu, tako da mislim da nece biti ni C od CERN-a. Zivi bili pa videli
Ivaan nije na forumu   Odgovori sa citatom