Pogledajte jednu poruku
Old 06.05.2008, 02:31 PM   #101
_corey_

_corey_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 17.08.2006
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _corey_
Default Isuse.. (:

Citat: Autor citiranog posta Ivaan
View Post
Psiholozi kazu da je radoznalost odlika inteligentnih ljudi. Ja ne krijem da sam radoznao i da me zanimaju mnoge stvari da ih probam. Kada me necije iskustvo ili znanje dovoljno privuce, ja to probam i pokusam da iskusim i dozivim. Prema tome, ja nisam neko ko samo slepo veruje necijim recima, ja to isprobam, za razliku od tebe, koji sve prica samo o onom sto je uspeo da procita, a nista od toga nije licno doziveo.
Da li si onda prichao sa bogom? Da li je bog ikada odgovorio? Da li proziveo, ili doziveo neki boziji znak? Da li ti je ikada bog "direktno" pomogao u nekoj situatziji?

Citat: Autor citiranog posta Ivaan
View Post
Rekao sam da je zivotinjski razum daleko ispod ljudskog, prakticno da ga nemaju. I nisam znao da mravi razmisljaju o sutra
Ali su i zivotinje bozije kreatzije, kako beshe, male tzeline. Dakle, chak i mravitji veruju u boga ili?

@dollar.. strip je sve rekao. (:
"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not." by Tyler Durden
_corey_ nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: