Isuse.. (:
|
Citat: Autor citiranog posta Ivaan |
|
|
|
|
|
Psiholozi kazu da je radoznalost odlika inteligentnih ljudi. Ja ne krijem da sam radoznao i da me zanimaju mnoge stvari da ih probam. Kada me necije iskustvo ili znanje dovoljno privuce, ja to probam i pokusam da iskusim i dozivim. Prema tome, ja nisam neko ko samo slepo veruje necijim recima, ja to isprobam, za razliku od tebe, koji sve prica samo o onom sto je uspeo da procita, a nista od toga nije licno doziveo. |
|
|
|
|
Da li si onda prichao sa bogom? Da li je bog ikada odgovorio? Da li proziveo, ili doziveo neki boziji znak? Da li ti je ikada bog "direktno" pomogao u nekoj situatziji?
|
Citat: Autor citiranog posta Ivaan |
|
|
|
|
|
Rekao sam da je zivotinjski razum daleko ispod ljudskog, prakticno da ga nemaju. I nisam znao da mravi razmisljaju o sutra  |
|
|
|
|
Ali su i zivotinje bozije kreatzije, kako beshe, male tzeline. Dakle, chak i mravitji veruju u boga ili?
@dollar.. strip je sve rekao. (:
"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not." by Tyler Durden
|