|
Citat: Autor citiranog posta Ivaan |
|
|
|
|
|
Isus je govorio - Ja i Otac smo ista stvar - ne zato sto je on Boziji sin, a drugi nisu, nego zato sto je on shvatio svoju sustinu i spoznao je ko je i sta je. |
|
|
|
|
A shta ako se moja sushtina ne poklapa sa Isusovom sushtinom? Shta ako je moja sushtina da ne verujem u dotichnog? I kako ja da spoznam svoju sushtinu ako sushtina, kao tzelina, ne moze da spozna sushtinu - kao tzelinu?
I odakle ti to "Isus je govorio"? Ima li neka kaseta? Cd? Ne, ne, sine moj, ima biblija. A ona je poprilichno verodostojna. Za one sa amovima. (pogledati "Man from Earth")
|
|
|
|
|
|
Prema tome, Bog je u svakom od nas, |
|
|
|
|
Greshka.
|
|
|
|
|
|
jer je Bog sebe podelio na bezbroj manjih celina i u svakoj od tih celina jeste On kao sustina i svi smo mi u Njemu, jer smo svi u "Praznini". |
|
|
|
|
Mhmm. A chime se on to podelio? Josh si zaboravio da napomenesh, kako svaka manja tzelina, kada otegne papke, ide Njemu? Ili 'pak, u Pakao? Onda on ostaje bez dosta manjih tzelina? Znachi, netje motji da sakupi sve delitje? Znachi nikada netje opet eksplodirati?
|
|
|
|
|
|
Jednog dana univerzum ce se skupiti u ono tacku iz koje je eksplodirao i ponovo ce da eksplodira stvarajuci novi univerzum i tako u vecnost. |
|
|
|
|
Aha. Mislim da tje se to desiti u avgustu, u CERN-u. Bez bozije asistentzije. Vetj chisto nauchne.
I da.. pray the allmighty! Aleluja!