|
Auuuuuuuuu, pa odakle je ova biografija????Sve same nebuloze i ciste lazi, pocevsi od datuma rodjenja, pa cinjenica da je operacijama i zbog komplekasa promenio boju koze...uzas!!!
Nego, ja sam inace jedan od najvecih fanova ovog muzicara ikada !!! Nisam bas fanatik sa tripovima da se lozim na njega, zelim da budem on, da imam svaku stvarcicu u vezi sa njim, nego jednostavno, moje obozavanje njegovog lika i dela prevazilaze svaku granicu normale. Volim ga u svakom smislu te reci. Volim ga kao osobu, kreatora, muzicara, plesaca, njegovu predivnu muziku,volim i sve lose u vezi s njim...On je moj zivot. Svakog prokletog dana slusam njegovu muziku vec 6 godina unazad i nikada me nije smorila!!! Majkl je ostavio veliki trag u svetu muzike i bukvalno je zapoceo eru pop muzike...pravio je velike albume, ogromne turneje, najbolje spotove. Sve je bilo na vrhunskom nivou, sa najvecim kvalitetom i potpunom posvecenoscu. Majkl je genije. Kao osoba, ma on nije osoba, Majkl je andjeo!!! Znaci, potpuna suprotnost svega sto je izjavljivano u javnosti. Ko poznaje onu pravu biografiju, moze se setiti koliki je humanitarac i nezna dusa on u stvari, dok ga mediji prikazuju kao seksualnog manijaka!!!Znaci totalno iskrenuta cinjenica - ljubav koju kroz humanitarne organizacije Majkl poklanja nesrecnoj i bolesnoj deci, (dozvoljava deci obolelim od side i smrtonosnih bolesti da poslednje dane zivota provedu sa makar trunkom srece igrajuci se na Neverland rancu) je prikazana kao iskvaren plan umno poremecene osobe da se docepa mladog mesa ...Ljudi prihvataju svakakve price, ne uzimajuci u obzir istinite cinjenice, ne gledajuci proslost i zivot...samo osudjuju!!!A sudjenje ne mozete nigde naci da pogledate, prikazivalo se samo na jednoj televiziji odavno...hm, pa nisu ludi da onoliku namestaljku prikazu svetu. Ne zele da ljudi vide kako je sve namesteno da bi uzeli kes Majklu...inace, nije bilo nikakvih dokaza koji su ukazivali na najmanju sumnju da je majkl ista uradio, a klinac se upetljao u svojim lazima i istina je izasla na videlo, ali po mom misljenju prekasno, jer je Majklov ugled jos od dana optuzivanja potpuno izgubio ugled. Inace, da se vratim na muziku...ne mogu da izdvojim omiljenu pesmu...ae da kazem Dirty Diana, preko nje sam postala fan....spot Smooth Criminal i Say say say...album BAD...turneja BAD TOUR YOKOHAMA 1987. i jedva cekam novi album..obozavam Majlka....The one and only, king of pop, forever!!! |
|